sami sie dowiecie jak to jest z podzialem? obligatoryjny, czy nie i wg jakich parametrow, czy mam wyslac zapytanie za Was?
Knastol-skoro masz kontakt do Panów z PZM to moja prośba: ustal z nimi jak to jest ze zgłoszeniami. Tak jak piszesz obligo czy dowolność no i wg jakich kryteriów będą zaliczać samochody do klasy Yountimer. Jak się czegoś dowiesz to napisz na forum, żeby wszyscy zainteresowani wiedzieli co nas czeka pod koniec maja.
sami sie dowiecie jak to jest z podzialem? obligatoryjny, czy nie i wg jakich parametrow, czy mam wyslac zapytanie za Was?
Knastol-skoro masz kontakt do Panów z PZM to moja prośba: ustal z nimi jak to jest ze zgłoszeniami. Tak jak piszesz obligo czy dowolność no i wg jakich kryteriów będą zaliczać samochody do klasy Yountimer. Jak się czegoś dowiesz to napisz na forum, żeby wszyscy zainteresowani wiedzieli co nas czeka pod koniec maja.
bo albo jadę albo nie, albo szukam seja albo się poddaje, ale żeby coś decydować muszę mieć czas :/ i chciałbym wiedzieć coś szybciej niż na BK przed zawodami.
A czy nie może być tak, że klasy zostają po staremu a ewentualnie youngtimer jest osobną klasyfikacją tj. np. w danej klasie jedzie 10 aut w tym cztery są youngtimerami i klasyfikacja jest robiona dla klasy, a poza tym wyróżnione są miejsca dla aut youngtimer. Bo, żeby za chwile się nie okazało, że będzie milion klas i w każdej pod trzy auta. Wg. mnie zeszłoroczny podział na klasy był dobry o czym świadczy wzrastająca popularność pucharu i troszkę chyba nie potrzebne są te nowinki bo może to trochę rozdrobnić WPP, a chyba lepiej walczyć o wygraną w klasie gdzie jedzie kilkanaście aut niż gdzie jadą dwa...
_________________ Tylko zdechła ryba płynie z prądem...
Auto: be em fu
Wysłany: Pon 21 Lut, 2011
Podbijam powyższą wypowiedz, ścigamy się w klasach jak dawniej, Youngtimer to dodatek taki bonus dla tych co mają starsze auta. Tak by było najlepiej.
Ale jakies potwierdzenie by sie przydało na temat zgłoszeń, i klasyfikacji aut które są youngtimerem.
_________________ BTCC - this is racing at its best
Podbijam powyższą wypowiedz, ścigamy się w klasach jak dawniej, Youngtimer to dodatek taki bonus dla tych co mają starsze auta. Tak by było najlepiej.
Zgadzam się z Tobą w 100%.Jja jak pisałem moge startować i w klasie 3 i w klasie Youngtimer do 2000 ccm. Bardziej jednak wolę klasę 3 i tutaj pojadę (chyba, że siłą zostanę dopisany do klasy Youngtimer) a klasyfikacja dla Youngtimerów powinna być przy okazji tak jak to było w zeszłym roku. Jedyny plus takiego podziału to rozdzielenie Youngtimerów na dwie klasy. To jest dobre rozwiązanie.
a jaka jest różnica miedzy tym youngtimerem z wpp, a HS z gsmp?
i jeszcze ze 3 inne podziały (proponuje jeszcze podział ze względu na wiek i wzrost kierowcy). marzy mi się start w klasie nr 36 wpp...
kto i po co wymyśla coś takiego i nawet nie umieszcza definicji?
samo się to nie wzięło? czy to ma być coś na wzór haigo?
kto za tym lobbował
juz widze miny komisji technicznej na bk, kiedy beda sie zatanawiac kto gdzie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum