Witam Wszystkich.
Mam takie pytanie- co byście mi bardziej doradzali, WSMP czy WPP? Moim zamiarem jest sukcesywne rozwijanie swoich umiejętności, lecz za główny cel stawiam na jazdy w wyższych seriach (bardzo optymistyczne ). Co możecie mi powiedzieć o WSMP? A co o WPP. Myślałem o WPP. Wystartować w BMW E36 M. Co o tym sadzicie? Nie chodzi mi o taki samochód żeby zostawił wszystkich, chodzi mi o to żeby był w jakieś klasie gdzie można się powyprzedzać, lecz nie chce żeby to było SC lub CC.
A odnośnie WSMP to nie wiem. Co polecacie jaki samochód, głownie to tam widzę Porsche i Ferrari. Czy można tam wystartować czymś słabszym?
Auto: be em fu
Wysłany: Nie 23 Sty, 2011
Na ściganie sie w wyższych seriach nie ma szans BMW E36 M3, no chyba że w jakiś Cupach w Niemczech ale nie wiem czy to sa wyższe serie, na pewno popularniejsze.
W WSMP z nikim się nie pościgasz, w WPP będziesz miał trochę do roboty śmiem twierdzić że nie będziesz wygrywał wszystkiego
_________________ BTCC - this is racing at its best
Auto: SCS
Jakie masz przyjacielu doświadczenie w wyścigach ?
Samochód to nie wszystko i obawiam się ,że przekonasz się o tym już w twoim pierwszym wyścigu.
Chyba lepiej pojedź sobie najpierw jeden sezon WPP i zobaczysz jak chłopaki wymiatają tymi CC/SC
@G
Te BMW dałem jako przykład. O nim najbardziej myślałem. Ale jak możesz coś polecić z czym będzie dużo zabawy i inni tez będą w tej samej klasie jeździć to proszę W porządku ja rozumiem ze nie będę wygrywał, ale od czegoś trzeba zacząć. A odnośnie WSMP, to czym tam można pojeździć?
@C
Jak wypali wszystko to będzie to pierwszy sezon. W jakiej klasie mam pojechać ten sezon? A odnośnie samochodu nie chodziło mi o to żeby był szybszy i stanowił odrębna klasę. Chciałbym żeby było w niej najwięcej osób
Kimi napisał/a:
@G
Te BMW dałem jako przykład. O nim najbardziej myślałem. Ale jak możesz coś polecić z czym będzie dużo zabawy i inni tez będą w tej samej klasie jeździć to proszę W porządku ja rozumiem ze nie będę wygrywał, ale od czegoś trzeba zacząć. A odnośnie WSMP, to czym tam można pojeździć?
@C
Jak wypali wszystko to będzie to pierwszy sezon. W jakiej klasie mam pojechać ten sezon? A odnośnie samochodu nie chodziło mi o to żeby był szybszy i stanowił odrębna klasę. Chciałbym żeby było w niej najwięcej osób
BMW M3 na WPP jest dobre na czołówkę, na pewno dobrze przygotowanym da się wygrać, ale trzez trzeba być dobrym kierownikiem.
W WSMP w dzisiejszych czasach to tylko Porsche, no chyba że klasa D-2000 jakoś się utrzyma, to jakieś mocne Clio lub CTR.
Do nauki najlepsze jest Seicento, i w nich też najwięcej pojawi się zawodników, zapewne będzie to osobny wyścig. Wilu dobrych zawodników z czołówki mi mówiło, że jeśli ogarniesz Seicento i będziesz w nim szybki, to i w kazdym innym aucie sobie poradzisz
Dzięki kolego
Możesz mi coś powiedzieć więcej o tej klasie w WSMP? Czy BMW można tez wystartować w D-2000? Widziałem, że jakaś jetta od VW Racing tam jeździ:) , ale wole na tył napęd. CTR?
A mówiłeś o pucharze w Niemczech? Czy masz jakieś linki do niego?
Pozdro
PS: Mam kumpla w Niemczech i do takiego mnie zachęca na Nordzie.
Kimi napisał/a:
Dzięki kolego
Możesz mi coś powiedzieć więcej o tej klasie w WSMP? Czy BMW można tez wystartować w D-2000? Widziałem, że jakaś jetta od VW Racing tam jeździ:) , ale wole na tył napęd. CTR?
A mówiłeś o pucharze w Niemczech? Czy masz jakieś linki do niego?
Pozdro
PS: Mam kumpla w Niemczech i do takiego mnie zachęca na Nordzie.
Chodzi o klase do 2 litrów, E36 M-ką tam nie pojedziesz, no chyba że włoska ( E30 )
Po za tym ta klasa ostatnio leży, umiera.
Nie wiem jak to jest w Niemczech, jakie cupy itd
Wiem ze kiedyś był Divinol Cup, itp
Na nordzie też dużo jeżdżą VLN, RCN ale nie znam szczegółów.
Bo mam zamiar zaczac ale szczerze nie wiem od czego? Myslalem o kia ceed cup ale juz koniec z nim. Zostało WPP tylko A do WPP co polecasz? Najlepiej tylno napedowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum