Knast, rozumiem, że piszesz o najbliższej środzie 13tego. Ja akurat tego dnia odpadam, ale piszę się na kolejne. Niestety w piątek jeszcze nie było wiadomo czy w kwietniu jeszcze jakieś się odbędą.
Jako świeżak zapytam dla pewności:
1. Kiedy i gdzie odbywa się trening?
2. Kto może brać w nim udział?
3. Ewentualnie, jakie trzeba spełnić warunki?
Z góry dzięki za podpowiedź.
Jeśli chodzi o licencje to i tak nie mam możliwości jej mieć bo PZM odsyła je na pierwszą runde. Mam nadzieje, że zaświadczenie o ukończeniu kursu wystarczy.
Jako, że zaczynam dopiero zabawę to nie wiem kto to był. Auto przypominało jakby Lotusa Elise, nie widziałem z bliska. A dlaczego to nie mnie pytać :> Mokro było, tylny napęd..
Ale wszyscy cali, auto troche się tylko popsuło.
Teraz czeka mnie dzień w szpitalu a potem ze trzy tyg. rehabilitacji - pewnie nie zdążę już na treningi ale na zawody powinienem przyjechać Ale rzeczywiście 6 samochodów to zadziwiająco mało.
Z tego co wiem, rozmawiałem na Torze, to 4 maja po długim week-endzie nie ma treningów. Ale dopytajcie, może coś sie zmieniło, choć nie sądze. W ten week-end są zawody (I eliminacja) na Hungaroringu, a zawsze po wyścigach nie było treningów.
No i ja się w końcu muszę pojawić bo w tym roku mnie jeszcze nie było, a jak się okaże że zakręty pozmieniali to się nie odnajde na wyścigu więc jakby co pisze się na trening 11 i 18 maja
Przemysław Kaźmierczak
_________________ Tylko zdechła ryba płynie z prądem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum