A istnieje możliwość potrenowania ze Słowakami ? nie ma to jak integracja ps. oczywiście jeśli nie jest to sprzeczne z regulaminem PZM i pkt. , że zawodnik nie może brać udziału w imprezach na które nie zezwala PZM ( nie jest to cytat z regulaminu ale mniej więcej z tego co mi się wydaje o to w tym pkt. chodzi jeśli się mylę to mnie poprawcie....bo szkoda by było być wykluczonym na sezon zanim się on rozpocznie
_________________ Tylko zdechła ryba płynie z prądem...
Przed chwilą dzwoniłem na tor i rozmawiałem z p. Iwoną. Nie pytałem się czym przyjechali Nasi południowi sąsiedzi ale p. Iwona powiedziała, że nie ma szans aby w czwartek z nimi potrenować. Poza tym na dzień dzisiejszy trening 13. 05. 2010r. odbędzie się na 100%. Swoją drogą trzeba by pomyśleć, żeby harmonogram treningów był podawany chociaż na miesiąc w przód np. jak to jest z motocyklami ( na stronie AW są już podane terminy na cały miesiąc ) bo czasami trzeba załatwić sobie wolne w robocie, a szkoda marnować dnia jak dwa-trzy dni przed treningiem jest info, że jest on odwołany ( zresztą nie pierwszy raz w tym sezonie ). No chyba, że jest to z punktu widzenia logistycznego nie możliwe...ale skoro na treningi moto można dać harmonogram to wydaje mi się, że na samochody też....tak czy siak postaram się poruszyć ten temat w AW czy na przyszły sezon można by robić chociaż miesięczne harmonogramy.
Dokładnie o to mi chodziło jak miałem moto to tak mi się udało kiedyś wjechać no może nie za piwo tylko za jakąś tam opłatę ale mimo wszystko się udało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum