Jak nie, przecież iMovie od 11 lat jest w pakiecie iLife - który jest dołączany za darmo do każdego nowego Maca.
Lusterko - spoko, i tak będę mocować tę kamerę w innym miejscu trochę, a będą jeszcze dwie, więc się załapiesz w full HD, technikolorze i trójwymiarze
Wysłany: Nie 18 Kwi, 2010
Waligor napisał/a:
Całkiem sympatycznie i widać całkiem sporo, tylko mógłbyś mniej głową trząść i ruszać
chyba jednak postaram sie nie ruszac oczami, tylko cala glowa, zebys widzial gdzie dokladnie patrze mam tez z kamery przymocowanej do klatki, ale nuda...
No i kolejny trening za Nami, czyli odblokowywanie się w SC gr. N ciąg dalszy Dziś było już ciut lepiej ale brakuujeee jeszcze dużo, o czym świadczą dwa błędy, które za pierwszym razem skończył się wykonaniem bączka w okół własnej osi na kukurydzy a drugi skończył się zwiedzaniem kilkudzisięciu metrów trawnika za babajagą . Poza tym w końcu udało mi się nie hamować na dębach choć prędkość mogłaby być szybsza, oprócz tego nadal pozostaje nieszczęsny ostatni prawy przed prostą startową gdzie nadal hamuje no ale co tam trening czyni mistrza więc jestem optymistą. Oprócz tego jest jeszcze parę złych elementów i błędów, które po złożeniu w całość odbierają z 2-3 sek. na okrążeniu co po zsumowaniu w wyścig daje niezłe tyły ale co tam małymi kroczkami się poprawi Byle zdążyć do 28.05.
_________________ Tylko zdechła ryba płynie z prądem...
Wysłany: Pią 23 Kwi, 2010
mamy inny temat od wyzwisk, ale znowu mnie wkur..li - zwlaszcza czerwony seat i srebrny ceed - wpier..laja sie na debach, albo na ostatnim prawym i w dupie maja seje, a potem zwalniaja - spier..lą nam okrazenie, a potem hamuja - no nie rozumiem takich ludzi, niby psychotesty musieli przejsc zeby zdobyc licencje, ale chyba ktos je robil za nich... kretyni...
w pewnym momencie sie przestalem nimi przejmowac i jechalem swoim torem, problem w tym, ze wtedy moglbym dostac strzala w tyl i to ja bym polecial w kosmos a nie nie oni, na szczescie opamietali sie co niektorzy...
co do czasow toooo... Kubicki oczywiscie jest niezrownowazony i zrobil jakis czas z kosmosu (ET go home!), ale wszyscy zrobilismy postepy - ja 2:08,3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum