Auto: Mazda
Wysłany: Nie 03 Lip, 2011 Relacje z WPP, wuniki live itd.?
Cześć Panowie
Chciałem zapytać czy jest coś w necie z relacji z WPP, ?
Ewentualnie jakieś news-y z bieżącego weekendu?
może wyniki live? z treningów, kwali, wyścigu.
Auto: Mazda
Wysłany: Pon 04 Lip, 2011
knastol napisał/a:
Karol napisał/a:
Relacja na bieżąco
super sprawa - trzeba to jakos "rozbudowac" jak nie na cale WPP, to chociaz na nasze klasy
To już coś? Czy jest możliwość podłączenia się pod system pomiaru, na torze, żeby go uaktualniać na bieżąco?
Ewentualnie zamontować kamerkę i wrzucić do netu tzn. LIVE?
to przyciąga setki widzów, i potencjalnych sponsorów też?
A nie jest to mega koszt, chyba?
PS> Może niech się wypowiedzą ci, którzy mają większe doświadczenie w tym temacie?
Auto: w marzeniach
Wysłany: Czw 14 Lip, 2011
Witam, mamy już połowę sezonu WPP - zatem chciałabym uzyskać (w celu promocji WPP) wypowiedzi kierowców ścigających się w tym sezonie. Wypowiedzi zamieszczę u siebie na stronie oraz roześlę na portale z którymi współpracuję.
Zainteresowanych proszę o kontakt PW.
Auto: w marzeniach
Wysłany: Nie 17 Lip, 2011
Chcecie jako kierowcy promocji WPP by wzrosło zainteresowanie wśród mediów, a sami niewiele robicie - kiedy ktoś próbuje Wam pomóc, w tym przypadku ja. Nie poprosiłam Was o wypowiedzi, dlatego że ktoś mi takie zadanie zlecił, nikt mi za to nie płaci - robię to tylko i wyłącznie dla Was - by szerzyć informacje o Waszych zwycięstwach, Waszej walce na torze i o samych wyścigach. Poświęcam swój czas, rozsyłam do Was wiadomości z prośbą o napisaniu parę zdań... by potem inni mogli to przeczytać na portalach sportowych, jednak i w tym temacie... nie ma zainteresowania.
Otrzymałam jedną wypowiedź, czekam więc do środy, potem pomijam temat. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum