r888 zapomnij, trzymaja 2 pierwsze kolka, potem lepiej nie mowic, o dziwo wcale tak szybko nie zdzieraja sie
markgumy, maxsporty i inne nalewki moze i trzymaja na hamowaniu, ale napewno za slabe boki i slaby skret, zreszta nalewka i 200 km/h to chyba zly pomysl, jak zalozysz dwie nalewki z roznymi "karkasami" czy jak to sie zwie, to lubi sciagac
hondami vti smigamy na 15, da rade jakos dostac uzywki w miare rozsadnych pieniadzach.
Z tego co kojarze szorstkuje sie opony z bieznikiem do rajdow, by bieznik sie mniej podawal, nie ma sensu szorstkowanie do wyscigow gladkich opon, chyba ze sie myle to poprawcie.
a moze te by sie zdaly, na tyl moglyby byc (srednio twarda) i na zimneijsze miesiace.
z rajdy.hoga.pl
Sprzedam 4 sztuki slicków FTZ Silverstone 15-tki
Sprzedam 4 sztuki slicków FTZ Silverstone ( slicki pełne - wyścigowe ) , w rozmiarze 198/580-15tki , w średnio twardej mieszance . Slicki są w dobrym stanie , idealne na WSMP , WPP , GSMP , Berg Trophy etc.
cena: 1000zł ( komplet )
telefon: 508451669
imię i nazwisko: Filip
adres: Kraków
województwo: małopolskie
e-mail:
Odgrzewam troche kotleta. Dochodza mnie systematycznie glosy ze michelinki s9b trzymaja slabo w poznaniu. Przynajmniej te 15 cali. Macie jakies porownanie do dunlopow? Zapodalem 4 sztuki na auto i nie wiem czego sie spodziewac. Dzieki za info.
To dochodzę Ciebie złe słuchy. s9b po dobrym dogrzaniu jest mega dobra. W zeszłym sezonie jak ze mną walczyłeś w zakrętach (czarne e30) jechałem własnie na 15 s9b i kosmicznie dobrze trzymały. Dunlop jestem w stanie powiedzieć, ze jest porównywalny
Moje S9b trzymały tragicznie ale po oględzinach tej opony, wychodzi na to ze od początku jest wadliwa, ma po prostu ogromnego bąbla którzy biegnie przez cała długość opony podłużnie przez co trzymała małą płaszczyzną.. Ciężko napisać o co chodzi. Tak to jest z kupowaniem używek.
Mam 4 kmpl Pełnego wyscigowego Slick'a Bridgestone Potenza 205/57/15
w tym 1 kmpl Deszczowych Slicków Bridgestone Potenza 205/57/15
Rocznik DOT 2010 i 2011
naklejki na oponach i nigdy nie zakładane na felge.
przywioze Je za 2 tyg
cena mniej wiecej jak za nowe r888 na allegro, ale reszta to na PW.
_________________ Opony sportowe - nacinanie i sprzedaż
racingeventsacademy.pl
prezentmarzen.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum