tak, wlasnie mialem na mysli zeby dostac to co uda im sie zlapac,
moze byc wiele ciekawych momentow, w ktorych mnie nie bedzie a ktore fajnie bylo by miec.
Wysłany: Sro 31 Mar, 2010
z maila, jednak nie 5 minut jak myslalem, troche krocej:
"materiał indywidualny zwany dalej 2-3 min 'klipem zawodnika' - wywiad, ujęcia z serwisu, ujęcia z toru, ujęcie ze startu + opcjonalnie w przypadku posiadania kamery onboard - ujęcia z onboardu.
Relacja 15 -20 min- to pokazanie wszystkich zawodników w rywalizacji omówienie rywalizacji przez lektora z podaniem nazwisk startujących, wyniki końcowe, onboardy, ujęcia z toru, serwisów, wybrane wywiady."
Auto: Peugeot 106 GTI
Wysłany: Pią 02 Kwi, 2010
Witam wszystkich
Planuję wystartować we wszystkich rundach WPP i GSMP. Wracam do ścigania po kilku latach przerwy. Buduje Peugeota 106 do klasy 3. Jak się wyrobie to może pojawię się już na treningu 15 kwietnia.
Videobox Lite nagrywa obraz w jakości DVD z dwóch kamer, loguje dane z GPS z częstotliwością 10Hz i pozwala na tworzenie nakładki graficznej na obrazie wideo w czasie rzeczywistym.
Jest mniejszy i lżejszy niż Video VBOX Pro - waży tylko 360 gramów i mierzy 12x12x4cm. Nie wymaga spełnienia żadnych specjalnych wymogów montażowych.
Ja dla siebie zarezerwowalem.
Cena za weekend 300/350pln, zainteresowanym dam namiary na pw.
Piciu - Twoj tez - pisz maila, bo widze ze zle napisali Twoje nazwisko
Też to zauważyłem, ale albo napiszę do nich maila albo pogadam z nimi za tydzień. A swoją drogą to przecież na początku klipu jest zbliżenie Hondy i widać wyraźnie moje nazwisko GEMBICKI. No trudno nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz ktoś błędnie pisze moje nazwisko-wyprostuję to i będzie ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum