ehh to jest akcja charytatywna i moge Cię zapewnić, że d3mo wie jaka jest różnica między WPP a WOŚP bo sami regularnie wspieramy to drugie ( pierwsze chyba też ).
osobiście szukałem podczas 5 i 6 rundy kuchni innej niż ta którą mieliśmy pod nosem i musiałem się wybrać na teren giełdy części.
a tak powaznie, slyszaem, ze tvp sport planuje sie zjawic jak tylko uslyszeli o twojej ofercie,
no przeciez prestiz imprezy bedzie juz porownywalny z WTCC
idz sprzedawaj sobie bajki komu innemu, chcesz robic kase na torze to dogadaj sie z automobilklubem - zaplac za wjazd a potem kasuj innych
a tak powaznie, slyszaem, ze tvp sport planuje sie zjawic jak tylko uslyszeli o twojej ofercie,
no przeciez prestiz imprezy bedzie juz porownywalny z WTCC
idz sprzedawaj sobie bajki komu innemu, chcesz robic kase na torze to dogadaj sie z automobilklubem - zaplac za wjazd a potem kasuj innych
eeee, trzeba takie uprzejmości sobie prawić....?
Nie można po prostu się nie zgadzać i podarować sobie zgryźliwości?
Nie buduje to przyjacielskiej atmosfery - potem wszyscy wszystkim po gębach chcą dawać jak ktoś z kimś się nie zgadza...
szacun - mało odważnych, którzy przepraszam w dzisiejszych czasach powiedzieć potrafią....
Na ogól "przepraszam" odbierane jest jako oznaka słabości a nie mądrości wyrażonej umiejętnością złapania dystansu i autorefleksji - więc w reakcji często miast szacunku obrywa się jeszcze bardziej... - vide URBI
a co do peace&love - bardzo mi się ta myśl podoba - już widzę depo spowite mgiełką palonych ziół, długie pióra, no i oczywiście free love -> tylko póki co trochę mało Pań w depo się pojawia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum