Wysłany: Sro 04 Sie, 2010
Pan Protest napisał/a:
jakie dzialania promocyjne prowadzi Wasz Klub
hehe... hehehe... hahahahahaha
a tak wracajac do taxi - w weekend bylem na imprezie firmowej na bednarach - taki piknik: troleje, scianka wspinaczkowa, karting, grill itd.
przyjechali tez dyrektorzy i kierownicy swoimi nowymi mercami, bylo ich tam ponad 20, w dobroci serca postanowili powozic pracownikow - oczywiscie po prostej, bo torobilo najwieksze wrazenie - ludzie pchali sie tam drzwiami i oknami (w koncu auta nie byle jakie, zwlaszcza w wersji AMG, silnik 6,3 itd.)
ja przyjechalem sejem, bo byla to dla mnie promocja pod sponsoring - ustawilem slupki i tez zaczalem wozic ludzi - taki slalom na 120 km/h - oczywiscie pozapinalem ludzi w pasy, dalem kask, klimacik byl...
ludzie byli posrani... krzyczeli, spiewali, wywolywali imiona wszystkich swietych, przeklinali i co najwaznejsze - kazdy z nich stwierdzil ze w porownaniu do jazdy mercem AMG to jest jak lot w kosmos - adrenalina wybila im zęby i chcieli jeszcze i jeszcze i jeszcze...
przestalem ich wozic jak juz bylo tak ciemno ze slupkow nie widzialem, a kolejka nadal stala...
ale zanim zaczalem jezdzic ustawilem auto na placyku, zeby ludzi sobie foty popstrykali... moze ktos zrobil jedna, no max 2...
z tego mi wynika, ze statyczna promocja moze sie nie sprawdzic, za to taxi jak najbardziej - mysle ze w tym kierunku trzeba isc, a od ludzi ktorych bedziemy wozic trzeba brac maile, zeby przypominac im ze juz niebawem kolejna runda, kolejna szansa na taxi itd. oni zabiora ze soba rodziny, znajomych, a kto wie moze gdzies wsrod nich bedzie potencjalny sponsor
a wlasnie - jesli macie kogos, z kim rozmawialiscie o sponsoringu, a oczywiscie do niczegonie doszlo - zaproscie go na taxi - wszystko podpisze
Auto: BMW E21 320/4
Promocji WPP i WSMP ze strony AW nie ma ani plakatow ani info w mediach no poza strona AW gdzie jest terminarz imprez
kasa dla zawodnikow hahahahahahha dobre
jedynie wjazd za free na treningi dla zawodnikow AW
no i list mozna dostac od AW dla poszukania sobie sponsorow we własnym zakresie z błogosławieństwem AW
sa tez jakies tam nagrody za mistrza polski, vice i 2 vice wreczana na gali AW
_________________ Laminaty do wyścigówek i rajdówek.
WPP 2011 3 - kl.8 Youngtimer 2000
BMW E21 320 group 2
OO==00==OO
MOTUL ///Markgum
POSZUKIWANY SPONSOR do WPP!!!
jestem po rozmowie z Jankiem - do konca tygodnia ustalimy szczegoly dzialania z Aferą, jest szansa na:
- spoty promujace wyscigowy weekend
- spoty promujace program Janka
- program Janka (auto-ironia) w poniedzialek przed weekendem wyscigowym, mowiacy o WPP
- konkurs smsowy (w stylu wyslij tresc wpp na numer 8050) - losowania przejazdu taxi
a wlasnie - rozmawialem z Jedrzejem, jest szansa na bezplatne taxi, niestety szansa na rozdzielenie treningow jest marna (brak czasu, brak informacji o liczbie startujacych)
pytanie - kto z nas chce wozic? i ma 2 fotele i pasy i kaski
zakladam ze kombinezon nie jest potrzebny, a nie wiem tez, czy nie warto miec jakiegos kwitu z podpisem, ze zrzeka sie praw do odszkodowania itd.?
a tak z innej beczki, to moze ktos ma zbedny fotel z homo rozmiaru experta i moze pozyczyc na weekend wyscigowy? sprzedalem swojego i zostaly mi same bez homo, a nie wiem czy dam rade kupic przed
musimy wiedziec ile osob moze wygrac konkurs wiadomo, chcemy jak najwieksza liczbe ludzi przewiezc, ale policzmy:
niech to beda 3 okrazenia, plus przepakowanie czlowieka, powiedzmy ze 10 minut na jednego, zeby nie robic tego w jakims mega pospiechu, jakas przerwa techniczna, czyli kazdy jest w stanie przewiezc max 10 osob, bo zakladam ze trwa to 2h?
czyli kto jest chetny:
1. knastol
2.
no i jeszcze jedno - kto przygotuje grafike na plakat na lawete Karola? no i kto to wydrukuje? raczej w formie jakiegos zdjecia na ktorym jest nas masa i dynamika (moze baba jaga zaraz po starcie) - jak takiego nie ma, to moze wytniemy cos z filmow?
np z tego:
http://www.youtube.com/watch?v=7uC75l8aC7I
0:27
ja moge wozic o ile tym razem mnie dopuszcza
2 fotel mam ale cywilny i pasy schrota bez homo wiec nie wiem czy to jest na tym zestawie mozliwe aby wozic w taxi moze uda mi sie zalatwic jakis pozyczony fotel ale tez z utracona homo
knastol fotel kubelkowy i pasy do taxi hyba nie musza byc z homo ?
BMW E21 320 group 2
OO==00==OO
MOTUL ///Markgum
Wysłany: Czw 05 Sie, 2010
http://moto.wp.pl/gid,125...riazdjecie.html
ciekawe ile taki artykul w wp kosztuje bo nie wierze ze to reportarz nie sponsorowany a
może dali pismakowi troche polatać i sie zesrał ze szcześcia
moze by zaprosic na runde jakiegos takiego Pana co by go po treningach obwiesc co by mu sie miekko zrobiło
a tak z innej beczki
Dawid a masz na pokładzie diabła jakies worki albo żygownik dla pasażerów co by nie nabrudzili
BMW E21 320 group 2
OO==00==OO
MOTUL ///Markgum
nie podsumowales
tylko zapomnialem o plci pieknej w kolejnosci "nastepne"
Ja jednak stawiam na płeć piękną i pozostaję przy swoim. Dla mnie ta płeć to podstawa. Mam kilka sympatycznych obiektów tylko one nie mają nic wspólnego z sponsorami (ewentualnymi). No ale cóż nie robi się dla własnej przyjemności! Pożyjemy, zobaczymy. Wróciłem z urlopu i jestem może jeszcze trochę zakręcony, choć myślę sobie że do ostatniej rundy nie minie mi. Pozdrawiam i pamiętaj o naszej umowie, żeby było dobrze.
Jeżeli to ma być w piątek to ja wypisuję się z tego. Jak dla mnie to nie ma nic wspólnego z promocją czy marketingiem. Zorganizowanie przejazdów dla garstki osób o tak późnej godzinie - paranoja. No ale widać inaczej się nie da.
[shadow=red]Druga sprawa to niestety troche gorsza rzecz czyli calkowity brak infrastruktury, w tym roku byla chociaz jedna czy dwie budy otwarte z jedzeniem i piciem ale pamietam pare rund gdzie nie bylo gdzie kupic nawet smiesznej wody do picia - jak juz ludzie przyjda to fajnie zeby dac im mozliwosc spuszczenia troche pieniedzy na miejscu. Wiadomo ze do caloweekendowego pikniku nam daleko jeszcze ( patrz- WTCC w Brnie ) ale docelowo takie cos byloby najlepsze.[/quote
Jeśli można od strony gastronomicznej mogę coś dodać od siebie można by postawic kuchnię polowa z żarełkiem i jakimiś tam frykasami szczrze powiem jeśli da się załatwić darmowy wjazd na sprzedaż z moim cateringiem na tor jestem wstanie zapewnić " przysłowiową michę " na każdego zawodnika wpp gratiss. ( mam nadzieję że piotr z budy kebabowej mnie nie zastrzeli że mu biznes psuję
Ale tak serio kiedyś byłem na wyścigach w brnie gdzie A Rzemieślnik ciągnie swój cat dla zawodników startujących.... ciekawe że się da wątek do przemyślenia
Dawno nie byłem ale z tego co pamiętam kiedyś na KJS za wpisowe było jakies żarcie.
Nie wiem jak wy ale ja przy odbiorze papierów WPP żadnych kuponów nie widziałem...;)
_________________ 4 fast , 4 drive , 4 fun quattro machine
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum