Wysłany: Sob 21 Sty, 2012 Lausitzring
W zwiazku z opublikowaniem kalendarza Maluch Trophy, pojawily sie obawy, ze jednak naszej planowanej na kwiecien, dodatkowej rundy nie bedzie...
to byla zla wiadomosc...
dobra jest taka, ze dzieki uprzejmosci Christophe Carion, organizatora Maluch Trophy, pojawila sie szansa na wyjazd do Lausitz 21-22.09...
nie mozemy tego traktowac jako oficjalnej rundy WPP i zapewne nie wszyscy beda mieli mozliwosc i ochote wyjazdu za granice, mimo wszystko chcielibysmy jednak tam pojechac, chocby rozpoznawczo...
koszt podwójnej rundy (2 treningi + 2 wyscigi) w starcie wraz z maluchami, to ok 160-170 euro (ok 800 pln)
szczegoly do ustalenia, ale mysle ze nie moze nas tam pojechac nieograniczona ilosc, dlatego zrobimy liste wstepnie zainteresowanych, gotowych oplacic wpisowe w ciagu najblizszych tygodni (nie chce potem swiecic oczami)
wiem ze dzis jest spotkanie z AW i ze ten temat, oraz temat ciagle nieopublikowanych regulaminow bedzie poruszany - ja nie zostalem zaproszony, wiec mam tylko prosbe aby zdac na forum relacje z tego co tez tam ciekawego wyniknelo
tak czy inaczej, lista zaczyna sie budowac:
1. Krzysztof Mencel - CC A
2. Mariusz Szkudlarek - SC N
3. Maciej Szkudlarek - SC A
4. Kuba Paczkowski - CC A
5. Karol Kołpak - SC A
6. Bartek Knast - SC N
7. Milosz Majewski - SC N
8. Karol Wyka - SC A
9. Łukasz Janiak - CC A
10. Arkadiusz Urbański - CC A
11. Maciej Garstecki - SC N
Knastol, mam takie pytanie, nie chcac oczywiscie psuc zabawy innym...
skoro odbyly sie rozmowy dotyczace ewentualnego wspolnego startu fiatow wiekszych (sc i cc) z maluch trophy na lausitz, to moze byliby chetni rowniez do wspolnego wyscigu w Moscie (ten jest w ich kalendarzu w sierpniu)?
moze zapytalbys sie o to?!?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum