Auto: BMW E21 320/4
Wysłany: Pią 30 Lip, 2010 Konkurs na logo WPP
Rozmawiałem z Knastolem odnośnie loga Wyścigowego Pucharu Polski.
Musi być logo kojarzone typowo z WPP zeby było wiadomo o co chodzi cos ala DTM ,F1, Nascar lub Indycar. WSMP takiego czegos nie ma my bedziemy pierwsi
Więc jeśli macie jakieś pomysły zamieszczajcie w tym temacie.
Termin nadsyłania swojej twórczosci sobota 7 siernia 2010.
Potem zrobi sie ankiete i wspólnie wybierze najfajniejszy projekt. Następnie będzie mozna to wyplotowac jako naklejki i wszystkich zawodników okleic
Aby troche zmotywować dla zwycięzcy przewidziana nagroda w postaci dobrej flaszki którą zasponsoruje
_________________ Laminaty do wyścigówek i rajdówek.
WPP 2011 3 - kl.8 Youngtimer 2000
BMW E21 320 group 2
OO==00==OO
MOTUL ///Markgum
POSZUKIWANY SPONSOR do WPP!!!
Wysłany: Pią 30 Lip, 2010
yyyy... mnie w to prosze nie mieszac... Szymek ma ochote na logo - ok, fajnie - mojej zgody nikt na to przeciez nie potrzebuje, a z tego wyczytac mozna ze jednak tak
Auto: BMW E21 320/4
Wysłany: Sro 04 Sie, 2010
jasne że możesz a nawet powinienes
juz tłumacze ukryta symbolike
W jak wyscigi i na doczepke literka P w kolorze bialo czarnym symbolizuje szachownice na mecie
bialo czerwone PP w barwach narodowych bo w koncu Puchar Polski
co do napisów to są dodakiem do loga
tło też jest dodatkiem moze być stosowane lub nie
samo logo może być używane bez napisów tak jak l DTM lub WTCC też mało kojarzą sie z wyscigami
moze z posród Nas są jacyś plastycu lub graficy co by tez cos zdziałali lub sie wypowiedzieli
_________________ Laminaty do wyścigówek i rajdówek.
WPP 2011 3 - kl.8 Youngtimer 2000
BMW E21 320 group 2
OO==00==OO
MOTUL ///Markgum
POSZUKIWANY SPONSOR do WPP!!!
lukigo - jak dla mnie logo całkiem zacne - mam tylko wrażenie, że w odbiorze trochę retro - pewnie to kwestia fontu - spróbuję również coś zaproponować ale to w przyszłym tygodniu
literka "P" powinna być wydłużona jak w porsche
szachownica powinna być złożona z większych kwadracików np 9 szt.
Ajak by się udało to lekko rozmazać co by nadać troszku dynamiki ....
Reszta superowo
_________________ 4 fast , 4 drive , 4 fun quattro machine
W sumie trochę nie moja sprawa, ale propozycja na logo nieczytelna, niecharakterystyczna i nie nadająca się do powielania w wersji uproszczonej lub czarno białej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum