Jeszcze taniej to będziecie się niedługo ścigać rowerami to raz,
Z całym szacunkiem, ale widze ze masz sporo do powiedzenia na temat tego czym inni powinni/nie powinni sie scigac i za ile. No ale ok.- wyjasniam: Ja licencje mam, ale mnie nie boli ze wyscig bedzie "amatorski" a nie WPP czy Mistrzostwa Polski. Stąd i propozycja Rallylandu, bo kilka osób m.in z tego forum z którymi rozmawiałem stwierdziło ze barierą jest koszt uzyskania licencji , zakupu ciuchów itepe, wiec skoro zainteresowani tak twierdza - nalezy to brac pod uwagę.
Natomiast odnoszac sie do tego co pisali zainteresowani klasą:
Mysle ze najwiekszy sens miałaby opcja jednak oryginalnych silników. Na poczatek bez ograniczeń, bo chodzi o frekwencję, ale jednak dwa gary i wariacje na temat. Swapy 900/1100 czy co tam jeszcze wejdzie chyba jednk mijaja sie z celem bo faktycznie nie byłoby róznicy miedzy taka klasa a podpieciem sie pod Cieniasy i Seje
Wysłany: Pon 04 Paź, 2010
chlopaki, fajnie ze sobie tu dyskutujecie, ale sugeruje wyslanie chocby informacji o trwajacej dyskusji do GKSS, bo za chwile ukaze sie regulamin bez "Was" - wybierzcie kto sie tematem zajmie i heja, bo gotowy regulamin jest nie do ruszenia...
Kontaktowałem sie w tej sprawie z panem Karczewskim, takze temat zaczety był. Natomiast ustalilismy, ze jak bedzie sensowna ilosc zaintereresowanych 126p to do tego wrócimy.
Na razie jednak ( przynajmniej w WPP ) nie wyglada zeby to miało miec rece i nogi, wiec nie ma co GKSSowi zawracac głowy.
Swapy 900/1100 czy co tam jeszcze wejdzie chyba jednk mijaja sie z celem bo faktycznie nie byłoby róznicy miedzy taka klasa a podpieciem sie pod Cieniasy i Seje
zasadnicza róznica - rwd.
ja sie nie upieram, jak zloze to polece w openie i juz
hym, ale o czym tu dyskutować ? w WPP jadą auta z homologacją fia, żaden maluch nie będzie miał homo z slnikiem od cc/sc, chyba że w E1, a wtedy już nie będzie jechał z maluchami tylko wyżej.
A poza dyskusją coś dzieje się w temacie ? Ktoś czymś takim się zainteresował ?
nie wiem jak szybkie sa maluszki na poznaniu, ale jezeli w 2011 bedzie laczony wyscig to nie wiem czy takie OPENy przelatujace obok maluszka z dwa razy wieksza predkoscia beda bezpieczne...
natomiast nie neguje pomyslu, sadze natomiast ze duza popularnosc pucharu spowoduje ze w przyszlym roku bedzie przekroczona pojemnosc toru i beda 2 wyscigi wiec maluszki jesli juz, to ganialyby sie z wcale niewolnymi sejami i cienkimi
gdzie nie pojade kazdy sie pyta o wrazenia z Poznania, ostatnio kilku chlopakow z pojezdzawek w Ulezu mocno wypytywalo sie o WPP i nie wykluczone ze wystartuja w klasie open... a hondy z Uleza sa mega podlubane a i kierowcy ogarniaja...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum