robisz testy na stronie, które możesz powtarzać aż zrobisz, potem jedziesz na magazynową 4 na tor gokartowy i kręcisz najlepszy czas na torze, możesz powtarzać ile chcesz, jak będziesz najszybszy to jedziesz na rallyland na testy na ich autach i jak tam będziesz zajebisty to dostajesz kia picanto na sezon 2012 razem z serwisem i pełnym sponsoringiem. po sezonie zostajesz z kia picanto i licencją wyścigową
Auto: Fiat Seicento
Wysłany: Pią 08 Kwi, 2011
bogaj2 napisał/a:
robisz testy na stronie, które możesz powtarzać aż zrobisz, potem jedziesz na magazynową 4 na tor gokartowy i kręcisz najlepszy czas na torze, możesz powtarzać ile chcesz, jak będziesz najszybszy to jedziesz na rallyland na testy na ich autach i jak tam będziesz zajebisty to dostajesz kia picanto na sezon 2012 razem z serwisem i pełnym sponsoringiem. po sezonie zostajesz z kia picanto i licencją wyścigową
Czyli z tego co czytałem to kwalifikujesz się jakimś tam czasem w gokarcie, potem startujesz w zawodach gokartowych i 18 najlepszych jedzie dopiero do rallylandu. Tak więc prawdopodobnie 16sto letni mistrzowie polski w kartingu, którzy są 2 razy mniejsi i lżejsi ode mnie złoją wszystkim dupę, ale co pojeżdżę w gokarcie to moje
Ja mam w planach w niedziele się przejechać ale dodzwonić się tam nie mogę .... wie ktoś czy jest tam tłoczno, czy jest wymagana rejestracja i czy w ogóle można w niedziele rano jeździć?
Ja mam w planach w niedziele się przejechać ale dodzwonić się tam nie mogę .... wie ktoś czy jest tam tłoczno, czy jest wymagana rejestracja i czy w ogóle można w niedziele rano jeździć?
Pozdrawiam!
Od rana raczej nie pojeździsz z tego co pamiętam to tam jest czynne od 14 dla dzieci i chyba od 16 dla dorosłych.
a jest potrzebna rejestracja? ktos sie moze z rana w niedziele wybiera? Czyli jak bym ok 10 podjechal pojezdzic to by problemu nie bylo? Wiem ze lamerskie pytania ale nie chce na marne jechac pisze z tel wiec przepraszam za brak pl znakow...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum