Jak drogo to źle jak tanio to napewno smietnik, a nie lepiej pojechać i zobaczyć, co za ludzie, ciężko wam dogodzić, a nikt nie wpadł z was na to ze komus sie poprostu zabaweczki znudziły i chce sie ich na szybko pozbyć...
Auto: be em fu
Wysłany: Wto 04 Sty, 2011
Może sprzedający jest wielkim fanem Motosportu i chce aby nasz Motosport miał jak największą sile i sprzedaje swoim auto 3 razy taniej
A Ci z zagranicy to sobie mogą płacić więcej, te 10 tys E .
Ogólnie za tą cene auto nie może być w konfiguracji dającej 180 KM, moim zdaniem cena jest 14 tys zł z silnikiem N-ka.
Ale nawet gdyby było z tym silnikiem 180 KM - to auto moze nawet w deszczu powalczyć o zwycięstwo z CTR w Klasie 4. Trzeba chyba zadzwonić.
_________________ BTCC - this is racing at its best
Ja kupuję tę niebieską. Dam Wam znać czy też nie dymi na niebiesko jak mówi Simon
Jadę w poniedziałek, jak ktoś chce się zabrać po srebrną, to zapraszam.
z zakulisowych doniesień wychodzi, że jest duża szansa, że klasa 3 dorobi się 6 aut i będzie stosowana klasyfikacja i nagrody i sława i pieniądze no dobra, może kasy nie będzie ale zabawa będzie zapewne przednia więc jak ktoś myśli o ściganiu to niech chwyta za CRX-a i za stosunkowo niewielką kasę zapewni sobie mnnnnnnnnóssssstwo zabawy
więc jak ktoś myśli o ściganiu to niech chwyta za CRX-a i za stosunkowo niewielką kasę zapewni sobie mnnnnnnnnóssssstwo zabawy
Tak Maćku masz rację zabawy będzie duże mnóstwo. Jednak mój przykład świadczy, że CRX nie daje rady Civicom (no może pod moją nogą tak jest-postaram się to zmienić), ja jednak jeżeli ktoś chce walczyć w kl 3 o nagrody, sławę i niby kasę polecam zdecydowanie Civica. Piszę trochę jakby przeciwko sobie ale ja już to co chciałem w tym sporcie osiągnąłem a teraz pisałem już to kiedyś ścigam się tylko dla zabawy bo najzwyczajniej w świecie kocham to i już!
eee, nie bądź taki skromny Myślę, że w tym roku dasz radę Civicom i 3mam kciuki - w końcu mamy ten sam kolor lakieru to nie będzie tak mocno widać ewentualnych przytulanek a ile frajdy z jazdy bok w bok
Hej, super ze zapelni sie klasa 3 dojdzie jakis civic 5g? czy same lzejsze 4g lub crx?
Z tymi nagrodami to chyba "chłyt" marketingowy z przymrozeniem
Z mojej strony tez dobra wiadomosc, 2 moich znajomkow chce startowac, szukamy do klasy 3 czyli najlepiej hondy civic/crx jedno auto do wynajecia na dwie pierwsze rundy, drugie auto do kupienia i przygotowania pod tor, rozwazymy tez rajdowke do przerobienia. Macie jakies pomysly...
Orientujecie sie kiedy beda najblizsze kursy na BC?
Marcin - łyknąłeś tą beemkę?
w poniedziałek wieczorem zdawało mi się że widziałem coś takiego na moście lecha z blachami sc.. coś tam
Hej Kondziu, tak udało mi się kupić tą czarno-niebieską - połowa Poznania jeśli nie widzała, to na pewno słyszała
Jest naprawdę dobrze zrobiona i nie zmęczona, wszystko tip-top. Podobno tylko po jednym wyscigu na dlugim dystansie w 2009. Silnik zupełna seria 150KM z przebiegiem 70tys. Ale wydech konkret, baranany etc - więc kilka koni więcej. Jest potencjał na dalsze mody.
Homo jest oczywiscie.
Wysłany: Sro 12 Sty, 2011
dragon napisał/a:
konrad1f napisał/a:
w poniedziałek wieczorem zdawało mi się że widziałem coś takiego na moście lecha z blachami sc.. coś tam
Hej Kondziu, tak udało mi się kupić tą czarno-niebieską - połowa Poznania jeśli nie widzała, to na pewno słyszała
Jest naprawdę dobrze zrobiona i nie zmęczona, wszystko tip-top. Podobno tylko po jednym wyscigu na dlugim dystansie w 2009. Silnik zupełna seria 150KM z przebiegiem 70tys. Ale wydech konkret, baranany etc - więc kilka koni więcej. Jest potencjał na dalsze mody.
Homo jest oczywiscie.
Dzieki za namiar Dawid!
A coś o drugiej wiesz ?:)
Oglądałem ją też. Ta druga była już dla kogoś zarezerwowana podobno. Specyfikacja identyczna, blacharsko nawet lepiej niż ta moja, ale trochę bardziej zmęczone auto (zbudowana rok wcześniej). Oczywiście jest zdecydowanie warta swojej ceny.
Homo jest oczywiscie.
Dzieki za namiar Dawid!
Nie ma sprawy.
Mam nadzieje do zobaczenia na torze.
PS jak się będziesz wybierał na Poznań na jakieś testy to daj znać na 604 860 494
Chcialbym wystarowac w WPP. Mam A-Grupowego Civica EP3, ktorym od czasu do czasu startuje w Rajdowym Pucharze, wiec auto jest stosunkowo ciezkie (1165 kg), moc okolo 220km, zawieszenie to regulowalny Ohlins. Jak z konkurencyjnoscia takiego samochodu ? (dodam ze nigdy nie jezdzilem po torze i jestem w temacie wyscigow zupelnie zielony). Dzieki za odpowiedzi.
Wysłany: Nie 13 Mar, 2011
Mans napisał/a:
Chcialbym wystarowac w WPP. Mam A-Grupowego Civica EP3, ktorym od czasu do czasu startuje w Rajdowym Pucharze, wiec auto jest stosunkowo ciezkie (1165 kg), moc okolo 220km, zawieszenie to regulowalny Ohlins. Jak z konkurencyjnoscia takiego samochodu ? (dodam ze nigdy nie jezdzilem po torze i jestem w temacie wyscigow zupelnie zielony). Dzieki za odpowiedzi.
W klasie 4 to auto do wygrywania
O, no to ok jesli do tego moge tym jezdzic bez specjalnych przerobek tak by auto latwo moglo na trasach rajdowych sie zjawic to zabieram sie za licencje wyscigowa, pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum