Wysłany: Czw 06 Paź, 2011
jesli moze ktos z Was na stale zamontowac telefon, tak zeby mozna z niego nakrecac on-boarda, to polecam aplikacje qik - na zywo przesyla obraz do internetu - moze byc ciekawie
ja moge nie miec jak zamontowac telefonu, ale moze komus sie akurat to uda...
poki co zdjecia na picassie bo sesyjka zdjeciowa nie miesci sie w limitach mojej 'internetowej galerii'
jakby ktos chciał pelen rozmiar zdjecia to prosze pisac
Wysłany: Wto 11 Paź, 2011
podczas wyscigu bylem przekonany o mojej winie, po wyscigu analizujac film widzialem ze to nie moja wina, a potem za kazdym kolejnym razem kiedy ogladalem, mialem mieszane uczucia, wiec przyjalem ze to byl incydent ze wspolwiną
ale jest material, nie ukrywam go, kazdy ma prawo do swoich opinii
n sytuacja taka troszkę nie ładna z obydwóch stron, bartek mogłeś odpuścić a kolega bardziej patrzeć w lusterka, jednak na starcie jest ciasno i trzeba mieć oczy dookoła głowy.
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Gdybym siedział na miejscu Knastola, widząc że koleś ciśnie do zewnętrznej, wziąłbym go wewnętrzną, ale będąc już na wpół auta tamtego, myślę że wina jest po stronie czerwonego bo albo nie spojrzał w lusterka albo chciał zmusić do wyjścia z czarnego.
Z kolei będąc kierowcą czerwonego - patrzyłbym w lusterka i albo wczęśniej bym Knastola zablokował albo puścił wariata dalej bo idzie na zapałki w wielu przypadkach
_________________ www.All4safe.pl - Wszystko dla Bezpieczeństwa
Gdybym siedział na miejscu Knastola, widząc że koleś ciśnie do zewnętrznej, wziąłbym go wewnętrzną, ale będąc już na wpół auta tamtego, myślę że wina jest po stronie czerwonego bo albo nie spojrzał w lusterka albo chciał zmusić do wyjścia z czarnego.
Z kolei będąc kierowcą czerwonego - patrzyłbym w lusterka i albo wczęśniej bym Knastola zablokował albo puścił wariata dalej bo idzie na zapałki w wielu przypadkach
21swift, nooo tak się da zrobić Ale tylko siedząc przed monitorem
_________________ Co czuje kierowca, gdy wchodzi w ostry zakręt? Czuje, że życie jest piękne! Ja to jeszcze tych zakrętów nie umiem pokonywać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum