Auto: Dodge Charger SRT i Fiat CC N
Wysłany: Nie 18 Wrz, 2011
Filmik powyżej ma małe przekłamanie
CC wylatujący na pierwszym lewym było to podczas drugiej rundy WPP
5 runda nie ma to jak 9 osobą spóźnia się zegarek ???
6 runda wspólna walka z 3 zawodnikami i niestety na ostatnim okrążeniu znowu na pierwszym lewym tym razem opona nie wytrzymała 11 okrążenia
Ja ja kompletnie nie rozumiem takich postów i podejścia
1. Wspierajmy każdą inicjatywę na torze, żeby nie było tak jak z wyścigami motocyklowymi
2. To, że ktoś coś tutaj organizuje, to bardzo dobrze, im więcej na tym zarobi, bo ma takich a nie innych klientów, tym lepiej, jeżeli ma wolne miejsce, to co komu szkodzi, że spróbuje trafić do nich przez forum
3. A ten wątek warszawsko-poznański jest dla mnie zupełnie niezrozumiały, zamiast coś razem robić, to sobie wytykamy skąd ktoś jest, może na ostatnich bramkach na A2 będziemy dowody sprawdzać
Misza napisał/a:
kaja napisał/a:
jesli ktos postanowi przedluzyc weekend i zostanie w Poznaniu do poniedziałku to zapraszam na impreze Evolution Experience 19 wrzesnia
Całkiem spora większość startujących w WPP "zostaje w Poznaniu" lub okolicach, bo tu mieszka. A forum nazywa się "Rajdowy Poznań" - nie cały świat koncentruje się w Warszawie. Poza tym cena na mój gust dość gruba jak na budżety zawodników, inne możliwości treningu na torze oraz termin "tuż po rundzie" a nie "krótko przed"... No ale dobrze, że są inni chętni i takie imprezy mają rację bytu.
PS. Może jestem lekko sarkastyczno-złośliwy, ale nie lubię, gdy ktoś rejestruje się na forum tylko po to, żeby zareklamować swoje usługi, zwłaszcza tuż przed terminem i ewidentnie zbyt krótką listą zgłoszeń... Zresztą to już drugie forum, na którym widzę taką praktykę
_________________ "Winning is the most important. Everything is consequence of that. " Ayrton Senna
z innej beczki - znacie jakis programik do obrobki video, ktory umozliwi umieszczenie obrazu w obrazie? mialem 2 kamery - przod i tyl i chcialbym to jakos sensownie polaczyc...
W Sony Vegas zrobisz takie coś .
_________________ Nie ma zwycięstwa bez walki, żeby zwyciężać trzeba walczyć.
A może by tak A.W. zafundował baloniki dla wszystkich przychodzących dzieci. I jakiś konkurs dla widza, który odpowie.... jaki jest rekord toru w WPP. No i oczywiście zareklamować to w radiu... Ludzie przychodźcie z całymi rodzinami czekają konkursy i nagrody!. Nagrodą jest bilet wstępu na serwisy!!! A jak będzie fajnie to sam chętnie ufunduję jakieś gadżeciki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum