Cześć,
Ratunku pomocy, słuchajcie wysłałem zgłoszenie. Teraz tylko zostało mi zrobienie Ksiązki samochodu sportowego Czy ktoś robił to do BMW 318 is E30 z homologacją A 5401 ? I pamięta może jak te papiery wypełnić żeby dobrze było ?
PS No zgłosiłem się w drugim terminie więc na liście mnie nie ma
Wysłany: Sro 29 Cze, 2011
tym razem nie bedzie filmopasji, ani team promotion, wiec zrobmy tak:
1. zorganizujmy nagrywanie wyscigow wlasnymi silami, niech znajomi nagrywaja nawet na komorki, plus ujecia z parku maszyn, wywiady jak chcecie tez i oczywiscie onboardy
2. fajnie byloby umowic sie tak, zeby miec kamery w roznych czesciach toru - moze to tez ustalimy sobie wczesniej
3. zapraszam wszystkich z materialami do mojego campingu, zgramy wszystko na 1 dysk (jesli ktos ma odpowiednio duzy to moze udostepni - potrzebne info teraz, jak nie to lece cos kupic)
4. moze ktos moglby to wszystko jakos ladnie sklecic do kupy i zrobic takze indywidualne filmy - nie koniecznie za free - ja chetnie wplote jakis komentarz do wyscigow
Auto: BMW E21 320/4
Wysłany: Sro 29 Cze, 2011
ja mam dysk 0,5 Tb i 300 Gb jak by co poskladac to moze nie koniecznie bo nie bede mial raczej czasu
on boarda bede mial tym razem przeczytam instrukcje obsługi bo ostatnio sie zjebalo i 2 incydentu z 1 wyscigu nie nagrało
_________________ Laminaty do wyścigówek i rajdówek.
WPP 2011 3 - kl.8 Youngtimer 2000
BMW E21 320 group 2
OO==00==OO
MOTUL ///Markgum
POSZUKIWANY SPONSOR do WPP!!!
Wysłany: Czw 07 Lip, 2011
Ma ktos jeszcze jakieś foty lub filmy czerwonego golfa #88 w szczegulnosci mnie interesuje spin przed debami jak mijal mnie Dawid i Artur troche sie posrałem
BMW E21 320 group 2
OO==00==OO
MOTUL ///Markgum
Wysłany: Pon 08 Sie, 2011
Wiecie może o co chodzi z klasyfikacjami sezonu 2011 a konkretnie o Pawła Barosiewicza z Civica ? Raz jest w klasie 8 Youngtimer raz w klasie 3 moze PZM by sie ustosunkował jakimś wyjaśnieniem bo Paweł chyba sie troche wkur.. że go tak przeżucaja. Tak czy inaczej mimo, że starował we wszysgtkich rundach WPP w tym sezonie nie ma punktów ze wszystkich rund wiecie o co chodzi bo ja juz zdurniałem http://chronopn.neostrada.pl/11_S_PPZ.HTM
BMW E21 320 group 2
OO==00==OO
MOTUL ///Markgum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum