Wiecie może o co chodzi z klasyfikacjami sezonu 2011 a konkretnie o Pawła Barosiewicza z Civica ? Raz jest w klasie 8 Youngtimer raz w klasie 3 moze PZM by sie ustosunkował jakimś wyjaśnieniem bo Paweł chyba sie troche wkur.. że go tak przeżucaja. Tak czy inaczej mimo, że starował we wszysgtkich rundach WPP w tym sezonie nie ma punktów ze wszystkich rund wiecie o co chodzi bo ja juz zdurniałem
Ja też zauważyłem, że wyniki się zmieniają. Ale myślę sobie, że PZM ma na to swoją teorię, jednak nie ma co się nad tym zastanawiać tylko walczyć na torze o najlepsze miejsca. Ja będziesz tak myślał to nie jest ważne czy Paweł czy Robert (BMW 318-też startował w dwóch klasach) mają punkty zaliczane czy nie. Sorry, ale prawda jest brutalna - ja jestem zainteresowany swoimi wynikami i Tobie Simon też polecam takie podejście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum