Auto: be em fu
Wysłany: Nie 08 Maj, 2011
d3mo napisał/a:
szkoda, a wiesz moze co stalo za taka decyzja?
Jakos termin weekendowy wydaje sie lepszy...
Dokładnie, po za tym ja widze dużo czasu w Niedziele na przeprowadzenie wyścigu WPP.
Nie rozumiem dlaczego WPP jest zrzucane na drugi plan skoro WPP obfituje w największa ilość zawodników ( wątpię żeby jakiś kibic nie w temacie, przyszedł sobie pooglądać wyścigi w Piątek )
_________________ BTCC - this is racing at its best
4 dni przed I terminem pojawia sie informacja o nim - jest dobrze
formularza jednak ciagle nie ma - tez dobrze
piatek przy wszystkich swoich wadach, ma tez dobre strony - to nie jest rano, tylko 17 i 18 - wiadomo ze mniej kibicow, ale osoby faktycznie zainteresowane i tak sie pojawia; za to jaka impreza w sobote wieczorkiem bedzie
Piątek nie jest zły, tylko cały dzień zmarnowany. Rano obowiązkowa odprawa, później czekanie na kwalifikacje i o 18:15 wyścig. Już raz tak jechaliśmy, jak dla mnie to mało sympatyczne a i radość z jazdy była wątpliwa. No ale cóż, ktoś tak zadecydował i mówi się trudno.
No dobra są zarzuty że w PDF itd. Powiedzcie mi czy jest wśród nas osoba co się trochę na tym zna, bo ja się nie znam i nie mam czasu na to, ale widziałem że jest możliwość przygotowania PDF którego można wypełniać, wtedy dostawałbym wszystko w wersji komputerowej, wypełnione czytelnie i mi byłoby łatwiej i zawodnikom którzy nie musieliby drukować formularzy i ich wypełniać.
Jeżeli ktoś coś wie lub ma jakiś pomysł to proszę o kontakt, wiem że jest dużo sposobów żeby to rozwiązać a ja jestem otwarty na tę kwestię może nie na tą Rundę ale na następną.
Paweł Bartoszewicz - Honda Civic (IV)
Daria Dziwisz i Michał Woroch - Honda CRX Ballade (I)
pojada pierwsza runde? ktos sie orientuje?
Co do Pawła Bartoszewicza nie wiem, a Daria z Michałem ostro walczą z samochodem a jak bedzie to się okaże na starcie. Tyle wiem. A jak Twój kolega z Piotrkowa Hondą Civic VI gen? Jedzie czy nie?
Ja jadę bankowo tylko muszę jeszcze poznać numer swojej licencji bo nie pamiętam Zostawiłem ją u Pani Iwony w zeszłym roku. Ogólnie zgłoszenie wyślę w pierwszym terminie
Niestety mnie można wykreślić - moja a-grupowa dwulitrówka niestety ma kilka bolączek, które wyszły wczoraj na treningu i nie zdążę auta przygotować do zawodów. Start w tym sezonie dopiero w nastepnej rundzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum