Wysłany: Pon 03 Paź, 2011 Zrzuta na serwer V - zorganizowana akcja :)
Witam
Jako ze trzeba wykupić serwer na następny rok, ponownie proponuję zrzutę na nasze forum. Cała akcja jest 100% dobrowolna, aczkolwiek każda wpłata będzie mile widziana
Jaki serwer?
Obecnie forum śmiga na serwerze oferowanym przez firmę dHosting dKonto Personal+ w cenie 430zł, czyli to samo co rok temu Przez ostatni rok forum dość mocno się rozrosło, ale serwer nadal daje radę.
Przez ostatni rok stworzyliście prawie 1000 tematów wysyłając przy tym 9500 postów! Nie mniej, bo prawie 10 000 wysłano prywatnych wiadomości.
Jak zwykle, w przypadku gdy kwota zbiórki przekroczy koszt hostingu serwera, nadpłata zostanie przekazana na szczytny cel druku naklejek forumowych, które zostaną przekazane wpłacającym
Zaczynamy minimalnie wcześniej niż rok
kurcze to znaczy że się nie wyrobiłem z naklejkami:( może poprostu już zrobię jakąś ilość i zostaną przekazane na któryś sos..albo na wigilijny jako prezent:)
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Jutro na SuperOESie postaram się zgadać z Try3kiem w sprawie druku naklejek Tak sobie pomyślałem jeszcze o polarach RajdowyPoznan albo chociażby koszulkach
Co Wy na to?
wiem, że jestem to od niedawna więc nie kumam o co chodzi. jeżdzimy w wyścigach z całej Polski. a tu naklejki rajdowy poznań??? czy to znaczy że źle trafiłem?
IP.Board w opcji z hostingiem kosztuje około 60-70zł miesięcznie, natomiast wykupienie oprogramowania na własność to wydatek około 1000zł + obecny hosting.
Ta opcja ma funkcjonalność bloga dla każdego użytkownika oraz galerię zdjęć.
Darmowe opcje są lipne i nie warto zawracać sobie głowę.
czyli cała dotychczasowa platforma forum 430zł/rok, a ta opcja dodatkowo 840zł/rok, tak?
dembol napisał/a:
Jest taka opcja, niestety płatna.
IP.Board w opcji z hostingiem kosztuje około 60-70zł miesięcznie, natomiast wykupienie oprogramowania na własność to wydatek około 1000zł + obecny hosting.
Ta opcja ma funkcjonalność bloga dla każdego użytkownika oraz galerię zdjęć.
Darmowe opcje są lipne i nie warto zawracać sobie głowę.
_________________ "Winning is the most important. Everything is consequence of that. " Ayrton Senna
Jednakże musiałbym sprawdzić czy jest możliwość przeniesienia postów na nowe forum. Druga sprawa - zrzuta niestety nie wystarcza na pokrycie większych kosztów niż obecnie.
Pełna lista wpłat:
1. kamo131
2. chojnik
3. Brandon
4. krecha18
5. Agniess
6. gimof
7. Misza
8. adm
9. knastol
10. Torino
11. Jacek
12. antolll
13. ryft
14. 21swft
15. pretium
16. MACIEJ 19_77
17. MJ
18. CRX Ballade
19. kooloo
20. pawko
21. Tomekg
22. DEZ
23. SEBASTIANAMG
24. kons6
25. ojciec
26 maciej n.
Jeżeli czas pozwoli i try3ek da radę się uwinąć z tematem, to na najbliższym SuperOESie będzie można odebrać naklejki.
Chciałbym niniejszym podziękować powyższym osobom za wpłaty. Zarówno stałym bywalcom i bywalczyniom którzy wspierają forum od kilku lat jak i świeżym użytkownikom, którzy w krótkim czasie zdążyli zżyć się z Naszą społecznością!
Tak w ogóle to jestem ciekaw kto pamięta początki forum oraz zawodów na Bednarach w latach 2004-2005 Forum istnieje od 13 kwietnia 2005, kilka dni później morel napisał pierwszy post
Od tamtego czasu wiele się zmieniło, doszło 1163 nowych użytkowników, napisano wiele postów, doszło do wielu "różnic zdań i wymiany argumentów" ale wszystko to sprawiło, że rajdy i wyścigi w naszej okolicy mają się coraz lepiej i udało się zainteresować sportem motorowym sporo nowych osób. Cała ta banda zapaleńców, petrol-headów, psycholi bez instynktu samozachowawczego tworzy kwintesencję motorsportu i umacnia mnie w przekonaniu, że to właśnie ludzie i klimat są w tym wszystkim punktem najważniejszym.
Niech znakiem rozwoju i zmian będzie nieśmiertelne stwierdzenie "za naszych czasów...."
pozdrawiam raz jeszcze, jakoś mnie wzięło na wspominki
Cała ta banda zapaleńców, petrol-headów, psycholi bez instynktu samozachowawczego tworzy kwintesencję motorsportu i umacnia mnie w przekonaniu, że to właśnie ludzie i klimat są w tym wszystkim punktem najważniejszym.
gdzie tu jest przycisk LUBIĘ TO !!
_________________ www.All4safe.pl - Wszystko dla Bezpieczeństwa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum