Wysłany: Pon 08 Lis, 2010 Zrzuta na serwer IV - zorganizowana akcja :)
Witam
Jako ze trzeba wykupić serwer na następny rok, ponownie proponuję zrzutę na nasze forum. Cała akcja jest 100% dobrowolna, aczkolwiek każda wpłata będzie mile widziana
Jaki serwer?
Obecnie forum śmiga na serwerze oferowanym przez firmę dHosting
dKonto Personal+ w cenie 425zł brutto.
To najlepszy hosting jaki był od czasów powstania forum i moim zdaniem powinniśmy tam zostać.
W zeszłym roku zebraliśmy troszkę więcej niż potrzeba i dzięki Try3ek'owi wydrukowaliśmy po kosztach sporo naklejek. Jeżeli w tym roku będzie podobnie to na ostatni SuperOES albo SOS Wigilijny będzie nowa partia naklejek
Na ostatnim SuperOESie rozeszła się ostatnia partia naklejek. Naklejki na folii transferowej są dość drogie (w firmie poligraficznej wołali chyba 10zł/szt), więc mam nadzieję, że Try3ek przyjdzie z pomocą i tym razem
Odezwij się do mnie na GG jutro wieczorem to podeśle, ale IMO i bez tego dostaniesz wycene bo logo jakie jest każdy widzi Mniejsza wersja miała chyba 20cm szerokości.
Podeślijcie mi plik w krzywych (z wymiarami) na pepis-151@wp.pl to zobaczymy ile ugram w mojej drukarni:)) jutro tez przeleje siano wiec tez licze ze bede mógł jedna na siebie zarzucić )
_________________ GREEN FOX - Profesjonalne oklejanie pojazdów!
myślę że nie będzie większego problemu, mam pliki tylko wrzucić na ploter i po robocie, dajcie znać ile potrzeba a ja już się postaram wszystko zorganizować
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Chciałbym bardzo mocno podziękować wszystkim za wpłaty! Dzięki Wam forum istnieje! Bez Waszej pomocy nie mógłbym wykupić hostingu pod tak wydajny serwer jakim obecnie dysponujemy! Podziękowania dla moderatorów - knastola i api'ego - którzy czuwają nad wszystkim
Zebraliśmy 445,00 zł.
Nadwyżka niewielka, ale naklejki przygotuje trycek więc powinno wyjść po taniości
Każdą osobę z listy widocznej w pierwszym poście proszę o PW w treści wpisując:
- rozmiar naklejki (mała, duża)
- kolor (biała, czarna)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum