Auto: SCS
Wysłany: Nie 28 Lis, 2010 Zimowe szkolenia na Torze Poznań 2011
Czy ktoś wie coś na ten temat?
W zeszłym roku można było przyjechać na takie szkolenie w warunkach zimowych, było kilku instruktorów i można było polatać po kartingu.
O ile pamiętam cena wynosiła 30zł
Ktoś coś wie czy w tym roku będzie akcja kontynuowana ?
Jeśli dobrze pamiętam sama idea nie wzbudzała kontrowersji natomiast jej realizacja już ogromne. Wydaje się zatem, że nawet jeśli akcja zostanie powtórzona to raczej w innej formie.
_________________ "Przyspieszenie to najlepsza forma spędzania czasu między zakrętami"
Dla mnie to było zorganizowane IDEALNIE. Umówiłem się z kolegami w 10 aut, każdy płacił po 3 dychy, mieliśmy cały karting, zestaw krótkofalówek i instruktora na 2h tylko dla siebie.
Auto: SCS
Wysłany: Pią 03 Gru, 2010
antolll napisał/a:
Dla mnie to było zorganizowane IDEALNIE. Umówiłem się z kolegami w 10 aut, każdy płacił po 3 dychy, mieliśmy cały karting, zestaw krótkofalówek i instruktora na 2h tylko dla siebie.
Z tego co ja pamiętam, to uczestnicy byli zadowoleni, co innego osoby postronne ,które mówiły "jak to się robi".
430 zł brutto, bo od nowego roku szkolenia zostały obciążone podatkiem VAT wg stawki 23%, do 31 grudnia było 350 zł.
Jest to oficjalne szkolenie Automobilklubu Wlkp, szczegóły są na stronie AW w zakładce Akademia Jazdy.
http://www.aw.poznan.pl/akademia/akademia.html
Szkolenie I stopnia było 17 stycznia i prowadził je Zbigniew Szwagierczak (wielokrotny mistrz Polski w wyścigach samochodowych).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum