ok, lista gotowa - kons6 zaczal, wiec niech dokonczy - slij maila
melduję wykonanie godzinę wymyśliłem sam, bo przyjąłem, że 14, z któregoś z postów również dotyczy 31.01
Będę donosił o ciągu dalszym.
Witam,
bardzo proszę o rezerwację terminu 31.01.2010 od godz. 10 dla piętnastoosobowej grupy.
Wykaz uczestników poniżej:
1. knastol
2. api
3. huzar105
4. mlody-sbt
5. antolll ??
6. qla ??
7. kons6
8. konrad1f
9. crazywolf1
10. crafter ??
11. bogaj2 ??
12. salespeed
13. Michalst
14. szczuras
15. kumpel huzara105
To są nasze pseudonimy z forum www.rajdowypoznan.com
Jeżeli będą potrzebne jakieś dodatkowe informacje (np. nazwiska), to je uzupełnimy.
rozbijmy towarzycho może na dwie grupy? bez sensu przyjeżdżać w więcej niż 10 osób - tłok się zrobi.. chyba szybciej byłoby to tel. ustalić, niż czekać na maile z AW... za chwilę lista się skończy
Dowiedział się ktoś w końcu jaki jest plan tych ćwiczeń?
Czy później będzie można zostać i polatać np po kartingu albo przy Depo poćwiczyć z 2 zakręty.
antolll ja w poniedziałek mam egzamin też, więc nie wymiękaj
Nie mam egzaminu w poniedziałek. Mam w piątek, i to dość masakryczny, a w sobote nie zdążę i przerejestrować i ubezpieczyć fury, i zrobić plansz na poniedziałek
_________________ The Flying Banana T5R
Justy 1.2 Rally Monster
Panie, Panowie
mamy potwierdzoną (zgodnie z sugestią z forum telefonicznie ) godzinę 9 w niedzielę 31 stycznia
Myślałem, że się zapisaliście na 14? Jak się w zeszły piątek zapisywałem to termin 14-16 był już w całości zaklepany i zapisałem się właśnie na 9. Coś czuję, że w tej grupie na 9 nikt nie będzie chciał hamowania z ABS'em się uczyć Myślę, że wobec przewagi liczebnej przekonanie organizatorów, że najlepszym zimowym, bezpiecznym ćwiczeniem jest upalanie po kartingu nie będzie problemem
Myślę, że wobec przewagi liczebnej przekonanie organizatorów, że najlepszym zimowym, bezpiecznym ćwiczeniem jest upalanie po kartingu nie będzie problemem
Tej wersji musimy się zatem kurczowo trzymać!
_________________ "Przyspieszenie to najlepsza forma spędzania czasu między zakrętami"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum