Poprzedni temat «» Następny temat
ZDJĘCIE RODZINNE KRPP
Autor Wiadomość
Krzywhooo 
WRC

Wysłany: Sob 19 Lis, 2005   ZDJĘCIE RODZINNE KRPP

Jak pewnie wszystkim wiadomo, po rajdzie Wyzwolenia roku pańskiego aktualnego większość KRPP strzeliła sobie fotkę rodzinną. Problem w tym, że to większość a nie wszyscy. Jako że, chyba tu się wszyscy zgodzą, fajnie jest mieć taką fotkę, a szczególnie fajnie jak będzie ona wisieć na ścianie w piwnicy rajdowej, rozpoczynam ten wątek aby znaleźć pasujący wszystkim termin aby się spotkać i obfotografować. Pewnie ktoś zaraz powie, że możnaby po jakimś rajdzie. Niestety jest tak jest, że na rajdzie z reguly kogoś nie ma bo mu coś wyskoczyło i ze zdjęcia ze 100% frekfencją nici. Jeśli chodzi o miejsce zrobienia takiej foty to proponuję Terravitę lub parking pod Polibudą. Jeśli chodzi o termin to moja propozycja, tak żeby było od czego rozmowę zacząć to 27.11.2005 godzina powiedzmy 15.00. No i oczywiście ważne jest co to by się przykulać rajdowozami.

http://www.luminix.pl

Patt 
WRC

Wysłany: Sob 19 Lis, 2005   

Mi termin pasuje, uwazam ze moze byc czasem problem z postawieniem wielu fur obok siebie w niedziele kolo polibudy (zaoczniaki), chyba ze na wygnajewie (berdychowo) ale w weekendy chyba nieczynne, wiec terravita bylaby lepsza. A co do godziny to proponuje wczesniejsza np 14 poniewaz o 15 to juz sie lekko sciemnia, a jak do tego sie ktos spozni... - fota moze nie wyjsc o zmroku :( pozdro

dembol 
WRC

Ja niestety 27.11 nie dam rady :( Chyba ze jakos rano...

Krzywhooo 
WRC

spoko, chodzi o to przecież żeby wszyscy byli. Zaproponuj coś Dembol, zobaczymy czy innym będzie pasowało. A w sumie to rano może być - chyba wiara tak koło 10.00 nie będzie spać :-)

Mikolaj 
A-grupa

JOŁ! Wymyslmy jakis inny termin niz 27, bo mnie akurat wtedy w Poznaniu nie ma i Alten tez nie. Zeby spotkac sie jakos wczesniej - dobry pomysl. W sobote rajdzian wiec przed raczej nie da rady, w ciagu tygodnia domyslam sie ze tez bedzie problem... hm? Chyba ze mnie moim tapczanem nie chcecie widziec ;P Czymajta sie ekipa, oczywiscie widzimy sie wszyscy w sobote na rajdzie? ;>

Krzywhooo 
WRC

Wysłany: Pon 21 Lis, 2005   

Żadnych tapczanów ignorować nie będziemy. W sumie to racja, że trzeba zaproponować inny termin, skoro wam nie pasuje, ja też raczej rady nie dam przygotować rajdowóz na to zdjęcie, a wszyscy mają być. Co proponujecie?

m. Dywan
eNka

Wysłany: Sro 23 Lis, 2005   

Po pierwsze wszystkich raczej nigdy nie zbierzemy, bo zawsze komuś nie pasuje, a po drugie to i tak najwięcej wiary, i najłatwiej zebrać po jakimś rajdzie w Poznaniu. Szczerze mówiąc to nie widzę innej opcji.

Krzywhooo 
WRC

Wysłany: Czw 24 Lis, 2005   

Takie zdjęcie już powstało.

W ogóle cały ten wątek rozpocząłem tylko i wyłącznie z tego powodu, że były głosy, żeby nie wieszać w Pubie, bo wszystkich nie ma. Więc jak jest tego typu problem, to podjęłem desperacką próbę rozwiązania go, ale jak widać odzew był zbyt szeroki do ogarnięcia ;-)

Proponuje mimo wszystko powiesić tamto zdjęcie.

Krzywhooo 
WRC

Wysłany: Czw 24 Lis, 2005   

W sumie to oblookałem właśnie tamto zdjęcie i wpadłem na pewien pomysł. Skoro nie da się zebrać na raz wszystkich, to zróbmy pare trakich zdjęć po różnych rajdach i powieśmy powiedzmy ze trzy. Tak żeby wywiesić jak największą ilość osób. Wiadomo skądinąd, że na takim grupowym zdjęciu zrobionym w tym roku nie będzie np. Matisa czy Szymona.

Nastepny termin grupowego zdjęcia (sam stanę za aparatem) to sobotni rajd Mikołajkowy. Myślę, że frekfencja będzie niezła. Co sądzicie o pomyśle??

mxd9 
A-grupa

Wysłany: Wto 29 Lis, 2005   termin

to moze pogadac na spotkaniu 30 i ustalic np niedziela 10 rano !!!
gdzies ....

Odpowiedz do tematu