Wysłany: Nie 04 Lip, 2010 Youngtimer Party 2010 - 2 eliminacja - 9-11 lipca 2010
Dużymi krokami zbliża się kolejna eliminacja YTP, w związku z tym można by omówić parę spraw organizacyjnych:) Fajnie by było gdybyście pozostali uczestnicy określili się kto nocuje na torze:) (A tak w ogóle ujawnili się). W zeszłym roku spałem pod namiotem, przyjechali znajomi na grillka, było sympatycznie:) W tym roku planuję powtórkę - ja wstępnie mam już załatwiony kemping:)
W sobotę wieczorem proponuję pogrillować na torze:) Jako, że grill może się znacznie przedłużać a browarek może być bardzo pojemny polecam nocowanie na torze:) W ten sposób nie trzeba w niedziele się przeciskać przez ten ścisk giełdowy, a i pospać można dłuuugo:) Oczywiście każdy powinien zapewnić sobie odpowiedni prowiant (jedzonko na grilla i "napoje":) Ja będę miał niewielkiego grilla, więc proponuję by wpisywać swoje plany tak byśmy ustalili ile będzie osób i kto jeszcze mógłby przywieźć "piecyk":)
Zresztą co tu dużo pisać, jedynie napiszę, że naprawdę warto zrobić sobie taki biwak rajdowy tym bardziej, że dostępne są podstawowe udogodnienia w postaci WC i pryszniców:)
My też chętnie przenocujemy się na torze. Można coś tam wypić, co by się lepiej w niedziele jeździło MJ, a z dwoma silnikami, to w jakiej klasie będziesz jeździł?
A naszych fotografów nie mam jak zabrać dwu osobowym autem...
Wkładam świeży silnik do auta, jak znam życie i wszystkie złośliwości losu to w nocy przed zawodami pewnie będę docierać A jak go zatrę w sobotę, to pewnie i na noc zostanę, co by opić to wszystko
He he dzięki MJ. Domyślam się że u Ciebie w garażu więcej części niż u Karlika na magazynie ale mi po prostu brakuje czasu żeby wszystko poskładać w jedną całość tak więc z tego będzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum