Szkoda ze najfajniejszą próbę jaka była do tej pory- czyli karting- zmienili. Reszta taka sama lub podobna czyli pachołki. To co mnie zabiło (spowolniło) w zeszłym roku to nawroty na pachołkach w moim bmw które nie miało wspomagania...koszmar
To masz refleks kolego Formularza już dawno nie ma
Potwierdzam słowa kooloo, ja zgłoszony i opłacony - oczywiście CRX
Szkoda MJ, że się nie udało... byłoby tyle rexów na torze... Ciekawe jak z pozostałymi
Małe pytanko jaki limit załóg,ile wlot,i czy jakieś ograniczenia aha i gdzie formularz zgłoszeniowy? proszę o odp.
Info ze strony z dnia: 22-03-2010
Zakończyliśmy proces przyjmowania zgłoszeń.
Ich ilość po raz kolejny nas bardzo zaskoczyła, a zwłaszcza szybkość Waszej reakcji na uruchomienie zapisów.
Tylko w ciągu pierwszej doby do startu w Pucharze zgłosiły się aż 83 załogi!!!
Biorąc pod uwagę, że próby na torze wg nowego regulaminu mogą mieć do 4 km, to moim zdaniem organizatorzy się nie popisali. Próby praktycznie identyczne jak w zeszłym roku. Depot bez sensu - najbardziej widowiskowe miejsce, a mamy praktycznie 4x ćwierć mili tam - próba dla samochodów, nie kierowców.
Mimo tego imrezy wyczekuję z niecierpliwością - przez klimat i ciekawe auta. Wszystkich, którzy lubią popatrzeć na stare rzęchy zapraszam. Jest co fotografować jak na żadnej innej imprezie w Poznaniu.
W zeszłym roku nie mogłem się oprzeć, żeby zamiast z autem wybrać się choć raz z aparatem: http://picasaweb.google.p...merPartyII2009#
No wlasnie nic nie odpisali, dzwonilem kilka razy ale albo nikt nie odbieral albo kolega od zapisow nic nie byl w stanie powiedziec.
Pozdrofki MJ
Niezłe chamstwo.
Eee, bez przesady, zapisy byly od 15 a ja z nart wrocilem 20 wiec liczylem sie z tym, ze moze sie nie udac.
Przynajmniej Koloo bez presji bedzie jechal
Pozdrofki MJ
No wlasnie nic nie odpisali, dzwonilem kilka razy ale albo nikt nie odbieral albo kolega od zapisow nic nie byl w stanie powiedziec.
Pozdrofki MJ
Niezłe chamstwo.
Eee, bez przesady, zapisy byly od 15 a ja z nart wrocilem 20 wiec liczylem sie z tym, ze moze sie nie udac.
Pozdrofki MJ
Jak dla mnie to kulturalnie było by odpisać. "Przykro nam mamy już komplet", albo "Przepraszamy Twoje auto nie spełnia wymagań" itd.
Ożesz qrcze pieczone że 7 malców, sie spoce żeby mapy obrysować i debiutantowi w malcu przetłumaczyć z BMW na małego. Try, będziemy Cie gonić, pewnie bez powodzenia ale bedziemy.
A tak zupełnie przy okazji to w niedziele wpuszczają pilotów?
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Zaje... pomysł zakazać pilota, jak ktoś jedzie pierwszy raz tor to pilot ma patrzeć jak mu potem zdrapują kierownika z bandy? Tor to nie jest tak łatwe miejsce jak sie niektórym Organizatorom wydaje.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Czy mam to traktować jako oficjalne wyzwanie na pojedynek??
Ja mam zamiar dotrwać do niedziele i przejechać się pierwszy raz w życiu po pełnym kółku toru to jest priorytet. A przy okazji mam nadzieje ze będzie dobra zabawa
Padera napisał/a:
Ożesz qrcze pieczone że 7 malców, sie spoce żeby mapy obrysować i debiutantowi w malcu przetłumaczyć z BMW na małego. Try, będziemy Cie gonić, pewnie bez powodzenia ale bedziemy.
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Pozdrofki MJ
Niezłe chamstwo.
Pozdrofki MJ
Jak dla mnie to kulturalnie było by odpisać. "Przykro nam mamy już komplet", albo "Przepraszamy Twoje auto nie spełnia wymagań" itd.
Dzisiaj formalnie dostalem info, ze maja komplet tak wiec nikogo wiecej nie wcisna.
Pozdrawiam MJ
Może ja się wypowiem, skoro to ja będę trzymał kierownicę.
Przejechałem moim nowym nabytkiem jakieś 50 km i obecnie nie ma on 3. biegu. Więc nie czuj się zagrożony i nie ciesz się za bardzo jak przyjedziemy za Tobą
A przejazd pełnej pętli toru był jednym z głównych powodów zakupu malucha
Try3ek napisał/a:
Czy mam to traktować jako oficjalne wyzwanie na pojedynek??
Ja mam zamiar dotrwać do niedziele i przejechać się pierwszy raz w życiu po pełnym kółku toru to jest priorytet. A przy okazji mam nadzieje ze będzie dobra zabawa
Padera napisał/a:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum