Mam malutką prośbę - jeśli nie jest się czegoś pewnym to proszę nie siać plotek, domysłów itp...
Staramy się podejść do tematu naprawdę możliwie profesjonalnie - dziś do końca dnia będzie oficjalny komunikat odnośnie Pierwszej Eliminacji Youngtimer Party.
Proszę powstrzymać się do tego czasu od dalszych spekulacji.
Nie marudź K.Białas na siebie bo może faktycznie nie wszystkie są na wystawe ale jest tego towaru tyle że każdy jakieś swoje wybierze. Z naszej strony dziękować bo wyszły fajne.
PS: Jakby ktoś był zalogowany na forum YTP i znalazł fote z przerabiania aerodynamiki drzwi w Renault to niech wrzuci tutaj.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Świetna impreza, crx'owy after również
Dzięki za bogatą galerię fotek, a zawodnikom za rywalizację w klasie i generalce.
Z dzisiejszego dnia mam takie coś: http://www.youtube.com/watch?v=qMeqJmyzA1A
Dla mnie BOMBA Pogoda dopisała, motywująca konkurencja w klasie itd. Drugi raz z rzędu zaraz za podium co daje nadzieje na przyszłość hehe. To sobota... Ale dziś było przemiło Pasionująca i wyrównana walka do ostatnich metrów z MINI i przegrana o długość Miniaka . Drugi przejazd też bardzo dobry do momentu spina na kartingu, po którym spadłem na ost. miejsce za wszystkimi 126p ale pół okrążenia i znów byłem trzeci
Impreza rewelacyjna, swietna organizacja, proby calkiem przyjemne, chociaz dla mnie wiadukt jakis takis nie teges.
Godna konkurencja w klasie, mobilizujaca do ciaglej walki, sprzecik sie sprawdzil tak wiec to tez cieszy no i napedza do dalszych modyfikacji
W niedziele niestety tylko jeden przelot w moim wykonaniu, czas nie najgorszy ale tez cala masa zlych dohamowan tak wiec bedzie co poprawiac.
Poza tym jest to impreza na ktorej mozna zobaczyc kilka fajnych klasykow dajacych w palnik.
Wynik ostateczny 2 w klasie i 4 w generalce, tak wiec co swoja droga czynilismy z duzym zaangazowaniem w etapie pozno-wieczornym.
A co do kierownikow maluchow - to szacun, takie kozackie ciecia jak na zdjeciu i cala masa podobnych!
Pozdro MJ
No to po dzisiejszym dniu mogę powiedzie tylko tyle, że było naprawdę fajnie
Pierwszy raz na jakimś wyścigu po nitce toru robiłem fotki i nawet jestem z siebie zadowolony Zdjęć trochę na stukałem więc...
Zapraszam do Galerii http://picasaweb.google.p...Poznan09052010#
Auto: Fiat Seicento
Wysłany: Pon 10 Maj, 2010
Moje zdjęcia też niedługo, ale pisać mi PW jak ktoś chce swoje fotki. Galeria będzie na dniach, bo muszę powybierać fotki (z 2 dni się ponad 1200 nazbierało) i najlepiej też napisać jaki samochód (np. zdjęcie z jakiegoś innego OSu, albo z galerii Krzycha).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum