pierwsza nd - 7 luty (http://www.automobilklub.leszno.pl/ss_rajdy.php?red=4)
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
....mogłoby się w końcu trochę cieplej zrobić, ja sobie nie wyobrażam sędziów w tych nieludzkich warunkach
Z nowości jakie wyczytałem i się dowiedziałem to bedzie posiłek, 16 prób, w tym nowe na torze w Gostyniu. Troche daleko ale myślę że będzie warto pojechać dłuższa dojazdówkę. Mam nadzieję, że krytyka po Andrzejkowym wpłynie pozytywnie na organizację rajdu Yeti.
Auto: VW Polo 1.3
Wysłany: Sro 27 Sty, 2010
Hmm a wiesz może co będzie do jedzenia ?? A jeśli chodzi o wpływ krytyki na AL to za wiele bym się nie spodziewał. Od paru lat po każdym rajdzie są krytykowani i nic to nie zmienia niestety. Trzeba będzie w tym roku zabrać ich do Pleszewa. Nie zobaczą jak powinien wyglądać rajd.
Nie chcę nikogo obrażać ale w Pleszewie organizacją zajmują się młodzi ambitni fascynaci, a w Lesznie hmm... Pleszew jest zresztą imprezą kjs, która zaskoczyła chyba wszystkich więc trudno wymagać żeby Leszno zorganizowało coś podobnego przy tak małym zaangażowaniu. Jednak plusy widać, chociażby po powrocie do cyklu na torze w Gostyniu. Nowy sezon, nowe nadzieje. Co do rajdu to wiem tyle, że pomiędzy Lesznem a Gostyniem nie będzie żadnej próby więc dojazd spory. Na początku lutego będą p'dobnie mapki na stronie A. Leszczyńskiego.
Ale też mi tam spory dojazd, te 25 km z Leszna to się szybko przejedzie. Próby na torze w Gostyniu, co masz na myśli pisząc o nowych?? Jak na razie to jedyna nowość to fakt przebudowania toru i poszerzenia go:) Wszystko wyjdzie w praniu, a z racji, że widziałem iż sponsorem jest firma Kawon to nie wiem czy nie będzie próby na ich terenie;/
_________________ Podziwiam ludzi którym się chce czytać regulaminy.
Nowe, w sensie że na Andrzejkowym ich nie było. Dla mnie wszystko jest nowe bo andrzejkowy to był mój pierwszy start więc Wy możecie powiedzieć więcej. Ja odnosze się tylko do Andrzejkowego. 25km jak na kjs może dla niektórych wydawać się dużo, mi osobiście to nie przeszkadza. Zmieniając temat ciekawe jakie będą warunki. Mróz -20 powinien póścić, ale może jeszcze śnieg popadać.
No tak ale te 25 km to w sensie czasowym szybko przejedziesz, w Poznaniu zdarzały się dłuższe dojazdówki w sensie czasu. Nie ma co narzekać bo w sumie w Gostyniu wiadomo, że przynajmniej słupków nie będzie. Co do nowości prób to jest to Leszno i jeśli ich nie było na poprzednim andrzejkowym to na pewno już kiedyś wcześniej były, jako że sponsorem jest Metalplast jak co roku będzie jakaś próba na ich terenie, oby nie ta co w zeszłym roku...
No lotnisko od kilku lat jest już to samo, w sumie przed Andrzejkowym usiadłem i próbowałem na takim placu coś innego sensowniejszego wymyślić i jakoś nie wyszło. Trzeba by tyle słupków nastawiać, że pewnie same taryfy by były:)
Można by coś pomyśleć i połączyć z przejazdem koło hotelu i za nim, jest tam o ile pamiętam troche ścieżek. a na próbę można wjeżdżać od drugiej strony (wcześniej przed lotniskiem w prawo i tam jest druga brama). Z tyłu hangaru też jest troche miejsca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum