Rajd w połowie rozgrywany w mojej rodzinnej miejscowości , a ja nie będę mógł wystartować:-( ak to sie mówi , peszek. Nawigacyjnie wymagający, nie ma co. Leszno zawsze o to dbało, ale w kontekście długoletniej praktyki na tych samych próbach, wymagającym juz przestawało by. No to mamy zmianę:-) Tylko ten metalplast, o ludu No i lista co mała:/ Miłej zabawy życzę
http://www.youtube.com/watch?v=oEEMmamNAdM -Metalplast
W Lesznie na intermarche około metra śniegu a dookoła lasku lód, szerokość przejazdu na tą chwilę nie pozwala na ustawienie pachołków... Dużo odśnieżania....
W Lesznie na intermarche około metra śniegu a dookoła lasku lód, szerokość przejazdu na tą chwilę nie pozwala na ustawienie pachołków... Dużo odśnieżania....
A byłeś tam kolego?? Dzisiaj odśnieżaliśmy ze znajomym, aby była możliwość ustawienie słupków po "prawej stronie", miejsca jest mniej niż powinno, ale jest zima. Sierpień to nie jest, więc śnieg nie powinien nikogo dziwić. Zapraszam jutro na grene od 10 odśnieżamy plac.
_________________ Podziwiam ludzi którym się chce czytać regulaminy.
Byłem w poniedziałek. Nie wiedziałem że jest jakaś zorganizowana akcja... problem w tym że o 10 jestem w pracy, mogę po 20 pomóc. Jakby co to daj znać na pw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum