Gratulacje dla organizatorów za bardzo sprawną pracę, zero kolejek i czekania.
Oraz dla Tymoteusza za wyjęcie generalki.
My natomiast 2 razy utkneliśmy w zaspach, więc daleko daleko....brak wjeżdzenia szybko się mści.
Dzięki wszystkim biorącym udział w odkopywaniu wbitej w śnieg rajdówki za pomoc:) .
W sumie całą imprezę oceniam bardzo pozytywnie.
_________________ "Prawdziwego mistrza poznaje się po tym, że wygrywa jadąc najwolniej jak to jest możliwe" - J.M. Fangio
Auto: Opel Astra 2.0 16v
Wysłany: Pon 08 Lut, 2010
Dla mnie debiut za kółkiem średnio udany. Taryfa na word i zaspa na marche. W efekcie 5 miejsce w klasie 2. Na dodatek na wordzie w Polo poszła mi przednia szyba.
Ogólnie rajd uczył szacunku dla pedału gazu Dla mnie najciekawsze próby to marche, word i targowisko w Gostyniu.
Dla mnie ok. Co do prób najbardziej bez sensowne to metalplast i kaloryfer na filtronie w gostyniu, bo one najbardziej miały wpływ na wynik jadących z tyłu, a były jedne z najkrótszych . Najprościej w takich warunkach po prostu nie robić takich prób na "ŚCIĘŻKĘ", bo bardzo szybko robi się lodowisko i ci co jadą dalej mają dużo gorzej.
Jak dla mnie rajd fajny. Często mimowolnie przekraczało się granicę przyczepności, trzeba było myśleć i szukać najlepszych ścieżek, pełna koncentracja przez cały czas bo błędy były kosztowne. Niestety im później tym więcej lodu. Brakowało mi szybkich prób, wyjątkiem był WORD.
PS. Kooloo 118,84 na manhatanie? Sędziemu chyba się stoper zawiesił
Gratulacje Tymoteusz.
To fakt - warunki były idealne pod Twoje 4x4, zabrakło mi 20 sek.
Sam jestem w szoku, że mimo takich warunków udało mi się wskoczyć na 2 w generalce.
Pozdro
_________________ ...proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców...
O rany całe szczęście że ta 405 jest 4x4. Chłopie uratowałeś honor czterołapów!Dla mnie sporym zaskoczeniem są lokaty subaryn.O ile Libero na plus,bo powinno być bezdyskusyjnie ostatnie [ a nie było ], to impreza .... zresztą co tu dużo mówić .
Dzięki za fotoreportaż z akcji pod tytułem:"Brawurowa jazda samochodem Seicento"zamienia się w brawurową akcję wyciągania seicento z zaspy.Rozumiem że taka ilość zdjęć z tego ujęcia to w oczekiwaniu efektownego wybuchu fury i morza krwi na śniegu Sorry że zawiodłem fotografa
Przy okazji można ogłosić konkurs: Iloma szczegółami różnią się te zdjęcia?
A tak na poważnie ,gdyby nie kolega to wcale bym nie miał zdjęć z tej imprezy.
Jeżeli komentować nasz wynik,to : załoga miała w sumie 86 lat i 212kilogramów żywej wagi Jednak mieszanka doświadczenia i dobrej zabawy dały wynik jakiego się nie spodziewałem.
Wielkie gratulacje dla Zwycięzców i podziękowania dla konkurentów oraz organizatorów.
Dzięki za fotoreportaż z akcji pod tytułem:"Brawurowa jazda samochodem Seicento"zamienia się w brawurową akcję wyciągania seicento z zaspy.Rozumiem że taka ilość zdjęć z tego ujęcia to w oczekiwaniu efektownego wybuchu fury i morza krwi na śniegu Sorry że zawiodłem fotografa
Przy okazji można ogłosić konkurs: Iloma szczegółami różnią się te zdjęcia?
podziękowania przyjęte,
dzięki Gierze i tobie wiem ze stanąłem w dobrym miejscu, na szczęście tobie się udało pojechać dalej ,,, niestety Mateusz nie miał tyle szczęścia,
na tym zakręcie byłą szklanka.
co do konkursu,,,, warto pomyśleć!
pozdrawiam serdecznie, do następnego rajdu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum