czy 2x na próbie enea oznacza, że należy 2x skręcić w prawo a za 3m na metę (3 pętle), czy oznacza 2 pętle (za 1m razem w prawo a za 2m na metę)?
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
No tak - CZAPKI Z GŁÓW LIMANY żądzą dzisiaj nie miałeś sobie równych. Gratulacje raz jeszcze! Mam nadzieję, że jeszcze powalczymy i tym razem role się odwrócą :p
DeZ dla ciebie również podziękowania za dobrą imprezę.
dobre dobre CZECHU jak ja mogłem to przegapić taki pozytyw hehe ale faktycznie, to dobrze wiesz, że miałem na to ogromną ochotę i wreszcie się udało. Ciekaw jestem, jak by wyszło, gdyby Grzegorz zregenerował skrzynie tak szybko jak w Ostrowie, bo czasy miał z kosmosu.Pozdrawiam i czekam na więcej, może jeszcze kiedyś dasz wygrać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum