_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
A po brodnicy da się jeszcze jechać na kjs-a tydzień później ?
chyba raczej dzień później
...nie kombinuj Dez, tydzień po Brodnicy jest WPP
a jak widać podane przez Ciebie na początku terminy pasują
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Tak rób na 22 i koniec. Im więcej się pytasz tym gorzej, a i tak każdemu nie dogodzisz zawsze komuś nie będzie pasować. Fajnie, że w sierpniu bo w wakacje zawsze jakoś tak pusto bez rajdów.
_________________ Podziwiam ludzi którym się chce czytać regulaminy.
Właśnie sprawdziłem i 14 sierpnia są Bednary.
Czy to aby nie za blisko dwa terminy ?? Tym bardziej, że Bednary "trochę" dają w d... nie tylko szoferowi.
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Auto: w marzeniach
Wysłany: Pon 05 Lip, 2010
Hm, no nie wiem, mnie 22. nie będzie w razie czego, do 29 powinnam wrócić.
Ale myślę, że sporo osób wybierze się do Bednar, choć bywały juz takie imprezy weekend po weekendzie i dawało radę. To zależy już od samych uczestników.
Auto: Fiat Seicento
Wysłany: Pon 05 Lip, 2010
Mnie na Bednarach nie będzie, więc będę wygłodniały i na Winogradach powinienem być Poza tym nie licząc jako ofiar portfela i opon, to Bednary z tego co wiem przechodzą bez większych bólów, urazów i strat
Auto: w marzeniach
Wysłany: Wto 06 Lip, 2010
TommiRS napisał/a:
Agniess napisał/a:
Hm, no nie wiem, mnie 22. nie będzie w razie czego, do 29 powinnam wrócić.
.
Agniess...ale Ty i tak juz nie bywasz ostatnio na KJSach
Jeśli chodzi o Winogrady to chcę na nich być, to był jeden z moich pierwszych KJS-ów, na którym zaczęłam zdjęcia robić i ludzi poznawać KJS Winogrady ma swój wyjątkowy klimat. Nawet jak byłam dość mocno chora to musiałam tam przybyć... a teraz po prostu wyjeżdżam.
Jest sezon urlopowy więc idzie jak tej pani w przysłowiu podczas deszczu
Trochę się dzisiaj jednak ruszyło. Będzie 5 prób w 3 pętlach.
Planowane - Tesco, Enea, TG, Pekabex i coś nowego.
Jak dobrze pójdzie to w cenie wpisowego (100,-) dwudaniowy obiad
Jutro ruszą zapisy.
Pomoc przy próbach ZAWSZE jest potrzebna więc jakby ktoś nie biorący udziału w imprezie zechciał popilnować to zapraszam. Może jacyś znajomi, sąsiedzi ...
Dla wszystkich wolontariuszy oczywiście obiadek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum