Auto: Fiat Seicento
Wysłany: Sob 21 Sie, 2010
Niestety nie przyjadę, bo zawieszenie w sejku umarło ;( Szukam właśnie maila albo kontaktu do DEZa, nie wiem czy zgłoszenie tutaj że nie mogę przyjechać obowiązuje.
Auto: w marzeniach
Wysłany: Nie 22 Sie, 2010
Na tak, tyle zamieszania zrobiłam o jedzonko , a ostatecznie na nie nie dotarłam. Z racji, że braciszek sierrą zatrzymał się na latarni na TG, musiałam w trakcie 3 pętli zwinąć się do domu. Stwierdzam, że TG rządzi Ilu się spotkało z latarnią, a ilu się przed nią ratowało... ojojoj.
Działo się...
Tak swoją drogą ile załóg ukończyło KJS Winogrady?
No ja niestety nie, zagotowałem płyn w chłodnicy i wolałem dalej nie ryzykować bo już od pierwszego odcinka coś było nie tak. Szkoda bo zacząłem się rozkręcać i było coraz szybciej...
no ja niestety w ogóle na winogrady nie dotarłam, grypa żołądkowa wygrała ze mną definitywnie ;-(
mega podziękowania dla Andrzeja za wyrozumiałość, dla ekipy z Corsy za pomoc no i dla Deza oczywiście jesteście wspaniali
czekam na fotki, filmiki, relacje i wyniki
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Oj ładnie się co niektórzy instalowali na słupach i drzewach! Najbardziej chyba szkoda zalogi czerwonej Corolli, która wypakowała na ostatnim zakręcie rajdu, metry przed metą...
Ta corola mocno wypakowała ?? oprócz SALa i Fiołka z Poloneza coś jeszcze poważniejszego ?
Co do mojej roboty to niestety mało zdjęci i nic ciekawego ale co zrobić (2 raz w życiu na kjs-e). Ogólnie próba TG kozacka ! tylko szkoda tych samochodów i kierowców !
Fotki fajne, znalazłem się na kilku, Krecha też coś wywinął bo skrzywił koło... Duuużo ofiar
To jest chyba wynikiem mniejszej ilości startów przez wakacje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum