Co do czerwonej Corolli to szła konkretnie
Stałem już z palcem na przycisku stopera i wydaje mi się, że czas mógłby być poniżej 1:20. Niestety, auto wpadło na drzewa i już chyba żadnych czasów kręcić nie będzie. Współczuję załodze, ale chyba i tak byli najszybsi na TG
Od następnego kjs winogrady prawdopodobnie wrócą punkty karne za spóźnienia na dojazdówkach. Nadal uważam, że kjs rozgrywa się na próbach ale nie wszyscy zawodnicy niestety podzielają ten pogląd.
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Tylko bez sarkazmu. Po prostu nie dało się ich wydrukować (vista ) stąd przed ogłoszeniem zapytałem czy kończymy tak jak jest czy np wystawić później w necie, ponarzekać, że coś nie tak i w końcu pucharki wysłać pocztą.
Będę miał szczegółowe to zamieszczę.
Po galerii widzę, że ten słup na TG pochłonął dużo ofiar w tym mnie
Niektórzy mieli szczęście i wjechali w krzaki
Jeśli LEH tam stał to będzie fajny materiał
Poldek też ofiara ale przeżyła 10 minut roboty i auto pojechało dalej
Po drodze tylko trafił jeszcze na większa przeszkodę niż słup nieuprzejmych panów z drogówki :/
Z słupem się udało 3 razy 1 na "gazetę" za 4 razem słup wygrał:P
No materiał powinien być ciekawy sam czekam na swojego dzwona
A Poldek dziś rozebrany dawca oddał organy i jutro operujemy go
Uploaded with ImageShack.us
Także do zobaczenia na następnych zawodach
Tylko bez sarkazmu. Po prostu nie dało się ich wydrukować (vista ) stąd przed ogłoszeniem zapytałem czy kończymy tak jak jest czy np wystawić później w necie, ponarzekać, że coś nie tak i w końcu pucharki wysłać pocztą.
Będę miał szczegółowe to zamieszczę.
a cóż to za sumy na wynikach ? widze ze z kjs-em nie maja nic wspolnego.Pozdrawiam zwyciezkie srebrne subaru :)byłem, widzialem, mierzyłem
"Rajd Fajny ale nie profesjonalnie przygotowany!!! Już wiem czemu coraz mniej załóg sie zgłasza.
Niektórzy zarzynają swoje auta by zrobić dobry wynik i zgłosić sie na czas na starcie a inni w tym czasie beztrosko naprawiają swoje uszkodzone samochody po trudach wyścigu by potem muc bezkarnie wystartować do kolejnego etapu. Gdzie tu duch sportowej rywalizacji??? Robert"
Odpowiem tu bo tam przyjmuje do 400 znaków.
Kolego Robercie wg mojej pokręconej filozofii tego rodzaju imprez kjs powinien się rozstrzygać na próbach a nie na dojazdówkach i ten pomysł doskonale się sprawdzał od kilku rajdów. Nikt nie miał najmniejszych zastrzeżeń (a wręcz pomysł był popierany) aż do teraz.
Rozumem, że po doliczeniu iluś tam minut spóźnienia koledze był byś wyżej na pudle co nie zmienia faktu, że na próbach kolega okazał się jednak szybszy.
Nikt również nie karze zarzynać aut a tym bardziej na dojazdówce bo kjs to zabawa no chyba, że na własne życzenie.
Może się tak zdarzyć, że to Ty będziesz miał pecha na kolejnych Winogradach bo np złapiesz kapcia na dojazdówce. I jestem przekonany, że wtedy Twój post będzie w zupełnie innym tonie.
A że trzeba iść z duchem czasu i reagować na krytykę od następnych Winograd prawdopodobnie trzeba będzie pilnować czasów na dojazdach.
Zapytał bym jeszcze o fragment "nie profesjonalnie przygotowany!!!" ale już mi się nie chce.
Kolega scheff zauważył jakieś błędy w wynikach. Nie twierdzę, że ich nie ma ale tym razem wygrała złośliwość visty i jedynie mogę przeprosić ewentualnych pokrzywdzonych.
Następnym razem będzie sprzęt z win 3.11 a na tym chodziło wszystko
Auto: Fiat Seicento
Wysłany: Wto 24 Sie, 2010
A ilu osobom przeszkadzało niedoliczanie pkt. karnych za opóźnienia na dojazdówkach? Bo jeśli ze względu na jedną osobę całe założenie KJS Winogrady i rywalizacja na próbach, nie gdzie indziej, ma zostać zmienione, to uważam, że bez sensu. A jeśli więcej, to przeprowadziłbym głosowanie co ludzie o tym myślą.
Ja wiem która to załoga ale nie oto chodzi.
Pomysł na następny raz mam taki - limit np 20 minut na całym rajdzie. Wszystko co powyżej już będzie doliczane.
20 minut to spoko ze 2 laczki można wymienić i się zmieścić w czasie albo po drodze na siku skoczyć .
A ilu osobom przeszkadzało niedoliczanie pkt. karnych za opóźnienia na dojazdówkach? Bo jeśli ze względu na jedną osobę całe założenie KJS Winogrady i rywalizacja na próbach, nie gdzie indziej, ma zostać zmienione, to uważam, że bez sensu. A jeśli więcej, to przeprowadziłbym głosowanie co ludzie o tym myślą.
rywalizacja zawsze jest bo to w końcu zawody, ale chyba najważniejsza jest dobra zabawa jak ktoś chce wygrywać to niech się stara na próbach a nie na dojazdach, a co do wyników to zawsze może się ktoś przyczepić ze mu coś nie pasuje
Ja wiem która to załoga ale nie oto chodzi.
Pomysł na następny raz mam taki - limit np 20 minut na całym rajdzie. Wszystko co powyżej już będzie doliczane.
20 minut to spoko ze 2 laczki można wymienić i się zmieścić w czasie albo po drodze na siku skoczyć .
Koło można zmienić w czasie przewidzianym na dojazd bez problemu
A ja dziekuje Wszystkim za mila zabawe, szkoda, ze tyle autek nie dotarlo do mety.
Nam sie udalo, z czego sie bardzo ciesze i to z calkiem fajnym wynikiem
Co do dojazdowek, pilnowalismy sie i w zasadzie szlismy bez minuty opoznienia ale na styk z dwoma tankowaniami i dokrecaniem plyty pod silnikiem, niestety bak zakupilem kapke za maly, moze nawet z dwie kapki
Czasy z odcinkow moga sie pojawic ale i tak wygrala super zaloga wiec git!!
Pozdrawiam MJ
Wysłany: Wto 24 Sie, 2010
Fajny KJS, próby całkiem przyjemne. I niektóre podstępne Na następnych Winogradach poproszę identyczną wersję TG, bo czuję niedosyt Na pierwszej pętli uderzyłem w tą samą latarnię tylnym prawym błotnikiem i prawie nie było śladu, więc jakoś zbagatelizowałem ten zakręt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum