mi wyszło 1287, ale liczyłem w pamięci... może był jakiś współczynnik dla kobiet? po zdjęciach i filmie widzę, że grubo było.. istna rzeź niewiniątek. Aż kusi, żeby w kolejnej edycji wystartować, tylko nie bierz do serca Dez tych utyskiwań o dojazdówki
Deziu tu nie chodzi o to czy było by sie wyżej na pudle czy nie ale w sportach tak jest ze wygrywa ten który dotrze na metę. Fakt ze koledzy okazali sie szybsi na próbach i chwała im za to. ale następnym razem faktycznie ze spokojem zaczekam aż mi auto wystygnie a w miedzy czasie skocze na kawkę. I czy ja wspominałem o zarzynaniu auta na dojazdówkach???
One akurat były bardzo dobrze wyliczone w przeciwieństwie do wyników a frekwencja sama mówi za siebie. Najlepiej nie dawajcie numerów startowych i każdy niech sie zgłosi do etapu jak sie będzie czuł na siłach:))
Rajd fajniutki, próby super, pekabex i tg poprostu najlepsze, ale na moje to niestety popełniono błąd w obliczeniach, ktoś to odkręci czy już tak pójdzie w świat.
Suma pkt Izy wynosi 1287,46 co daje jej 6 msc w generalce.
Czy tylko ja to widzę, czy czegoś nie rozumiem?
_________________ ...proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców...
Faktycznie jest błąd. Arkusz nie podliczył jednego czasu. Do PZM wysłałem wyniki poprawione i proszę we własnych podsumowaniach okregówki wziąć to pod uwagę.
Jeśli chodzi o puchary nie mam najmniejszego zamiaru nic nikomu odbierać ale jak potrzeba mogę dorobić Proszę się więcej nie spinać nad wynikami (mam nadzieję, że jasno się wypowiedziałem już na ten temat wcześniej) za wyjątkiem prv bo i tak nic to zmieni a wprowadzi niepotrzebne zgrzyty.
Cieszę się, że impreza się Wam podobała nawet tym co nie ukończyli
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Bardzo się podobała, dla mnie na tych terenach pierwszy start, choć nie ukończony ale próby mi sie podobały, do organizacji nie mam zastrzeżeń, oby tak dalej
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
frekwencja mówi że są wakacje i urlopy
powiedziałabym spora jak na ten termin
(w w-wie gdzie jest ze 100 załóg zazwyczaj zgłoszonych na ich okregówkach w lipcu zgłosilo sie może z 7? i rajd odwołali )
robertd74 napisał/a:
A i jeszcze jedno mając zgrzane auto nie mozesz go krecic na maksa wiec i wynik inny. ale nasze filozofie o rajdach troszke sie różnią:))
a jakie można kręcić ? zimne??!!
skoro się grzeje bardziej niż powinno, znaczy się coś z nim nie tak, może czas sprawdzić czy wentylator chodzi, termostat działa jak należy, a może po prostu uzupełnić płyn w chłodnicy żeby chociaż trochę ponad minimum go było
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Tak na przyszłość jeśli chodzi o grzanie auta. M.in. po to jest czas wjazdu i wyjazdu z PKC żeby w razie czego parę minut postać i nawet przepuścić kilka załóg jeśli to pomoże. To rozwiązanie nie generuje spóźnień. Kiedyś był jeden czas i wiecznie jakieś żale z neutralizacjami.
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
mógłbyś podać linka do dotychczasowych wyników po już teraz 6tej rundzie RSPMO? ....nie mogę nigdzie na stronce AK Leszczyńskiego znaleźć
No i nie znajdzie, Leszno zawsze robi na koniec roku tłumacząc, że niby nie dostaje wyników od innych. Pozostawię to bez komentarza. Ja osobiście IV klasę liczę sobie sam i to samo proponuję innym. No i będąc czepialskim na pucharach za ostatnie Winogrady widnieje napis, iż jest to IV runda:)
_________________ Podziwiam ludzi którym się chce czytać regulaminy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum