Sz2 odpadła.
Komuś się coś pomyliło bo w pismie które otrzymałem warunkiem dopuszczenia do wjazdu na teren jest nie przekraczanie prędkości ... 5 km/h
Plan awarajny jest. Albo będzie inna próba zamiast tej odwołanej albo w ostateczności 3 próby ale w czterech pętlach.
Od tego roku na terenach zamkniętych, odgrodzonych można ustawiać próby do 2 km. O ile wiem do zmiany tego przepisu przyczynił się AB więc oklaski dla nich
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Info proszę na pw lub e-mail żeby nie zaśmiecać tematu, mile widziane również sugestie jaki fotel kupić. Pozdrawiam
Ps. tylko nie za to że tutaj posta wrzuciłem
ciekawe czy będzie mokro bo teraz pada, wolał bym po suchym śmigać bo oponki są już na wykończeniu i wody to one raczej za dużo nie będą odprowadzać:P wiec słoneczko wychodzimy nie chowamy się
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Auto: Fiat Seicento
Wysłany: Sob 29 Maj, 2010
Ogólnie jak patrzę to jutro nie będzie lekko start na suchym, w trakcie zmiana opon na mokro i dobór ciśnień jako tako na szybko, próby szybkie i wymagająco, często wąsko, jeszcze w ostrzeżenie na próbie 4, że ślisko, zwłaszcza jak będzie deszcz, a będzie...
Zapowiada się grubo Oby obyło się bez strat w autach!
Ja tam sie nie obraże na mojego kierownika jak w coś przypier... nawet moja stroną, oby z 10 cm za moim krzesłem.
Czas wymienić pojazd, bede miał dwa RWD na stanie, jeśli za takie komentarze mnie nie wywalą z roboty.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum