Swietne proby, szybkie i odwazne a do tego rowne. W przyszlym roku polecam bo az tak daleko nie jest (3 h) a bylem z Przemem jedyna załogą z Poznania. Warto sie wybrac
No gratuluje wygranej! Jakie próby były? Mieszalnia w Skarbiszowie była, albo PGR w Borkowicach? Jeśli podobała się Wam runda w Opolu to szykujcie się na Wałbrzych Tam jest dopiero jazda
Nie było PGR i szkoda bo to najlepsza proba z zeszlego roku. Ale te nowe byly bardzo fajne, szybkie i sporo miejsc gdzie nie bylo widac zakretow wiec trzeba bylo ufac pilotowi i wlasnej odwadze. Pare odcinkow "na pomyslenie" bo przy bardzo mocnych cieciach duzo sie nadrawialo.
A jak Wałbrzych? Bo wiekszosc twierdzi ze tam pacholy, pacholy i jeszcze raz pacholy??
Gratki,
Arturro... normalnie znów Audi reaktywacja... hehe
lepiej było jak Nissanen lub Subaryną dawałeś, bo chłopaki chociaz na sprzęt mogli pozwalać:)
Pozdro!
_________________ www.unolot.pl
Ja startowałem z Łukaszem w 2004 w wałbrzyskiej eliminacji to była jedna z najlepszych rund. Żadnych pachołów, tylko szybkie próby. Mam gdzies klip z tego rajdu tam widać jakie napady były. No i organizacja genialna, w sobotę prolog za wygranie którego zwracali wpisowe )) no i Bębenek jako komentator mówią same za siebie. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum