Z tyłu może zostać gołą blacha, z przodu musi coś być w drzwiach.
Osobiście bym zostawił deske tak jak jest, podsufitke, daszki przeciwsłoneczne, uchwyt górny dla pilota i tapicerke w drzwiach przednich też. Za to wszystkie dywaniki i wykładzine won. Oczywiście wszystko to co za przednimi fotelami won.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Wysłany: Wto 26 Gru, 2006
Według mnie wywalanie boczków z przednich drzwi jest trochę pozbawione sensu, zyskujesz pewnie około 2 kg (tyle zyskasz jak nie zjesz śniadania i odwiedzisz ubikację przed rajdem ) a nie dość, że można sobie krzywdę zrobić, to jeszcze może się ktoś przyczepić
Rafale
boczki jak najbardziej muszą zostać,choć co najmniej powinny zostać,
bo jak Sal powiedział zyskujesz 2 kg a w ferworze walki można się boleśnie walnąć o ostre krawędzie blachy i z bólu gdzieś wyładować w kieretyny
co do reszty to zostaw podsufitkę,z doświadczenia Tobie radze.w niebieskim DFie ja wywaliłem a w obecnym jest na swoim miejscu-bo bez niej można awarii dostać taka akustyka-efekt podobny no metalowego wiadra na głowie...:P
pozostałe sprawy jak tapicerki wygłuszenia(maty bitumiczne) wszystko można zutylizować,bądź upchnąć na allegro
_________________ Polski Fiat 125p 1300... rally...
Polski Fiat 126p 650... 1978...
Cinquecento 1150... Sporting.
Okręgowa Stacja Kontroli Pojazdów
Zbigniew Kopras
Fiałkowo 1 62-070 Dopiewo
www.kopras.eu
WYWAL WSZYSTKO, POWYCINAJ DRZWI (WZMOCNIENIA RÓWNIEZ), NAWET 4 SZTUKI, ALBO ZASTĄP DRZWI ŻYWICA+PLEKSA...
A TAK POWAZNIE TO ZASTANOW SIE DO CZEGO MA BYC TEN POLDOLOT, ZAJRZYJ W HOMOLOGACJE I BEDZIESZ WIEDZIAL, NIE ZASZKODZI TEZ POCZYTAC ZAŁACZNIK `J` TAKA WIEDZA NIE BOLI A POWIEM NAWET ZE SIE PRZYDAJE...
Wysłany: Czw 28 Gru, 2006
poldek będzie do jazdy weekendowej i na kjs jeśli funduszy nie braknie ( lub do jazdy po lesie , daje to dużo większą frajdę niż jazda między pachołkami a prędkośc wcale nie musi być zawrotna )
_________________ AXA Ubezpieczenia (Avanssur S.A. Oddział w Polsce) - BANDA KŁAMLIWYCH ZŁODZIEI
ostrzegam uprzejmie
" Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting "
- Maurice Trintignant
Wysłany: Pią 29 Gru, 2006
Nie chcę znowu wyjśc na dupka, ale myślałem, że już Ci ochota na upalanie po lesie przeszła po tym, jak się "zużył" w ciągu sekundy poprzedni samochód?
Zostaw podsufitke bo tak jak mówił Qba bedzie można oszaleć na dojazdówkach.
Tak wogóle to bez polityki Panowie, żadnych takich tekstów jak np "Dokarmiać kaczki czy oderwać od koryta?"
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Wysłany: Nie 31 Gru, 2006
E, ja tam z patroszeniem auta poczekam aż:
a) będę miał wolny garaż (żeby zawartość kabiny nie kusiła złodziei, bo już udowodnili że zamki w starych Renówkach to dla nich żadna trudność... skrzynka z narzędziami i kask poszły się j***ć )
b) wzrosną moje umijętności (20 kilo mniej na razie mnie nie zbawi).
Wysłany: Wto 02 Sty, 2007
chyba 2.0 to dla komfortu , a i dresa napewno czasem wytnie
[ Dodano: Sob 13 Sty, 2007 ]
a co mówią regulaminy na temat kabli w samochodzie oraz braku fabrycznej deski rozdzielczej , w jej miejsce coś własnego pomysłu
_________________ AXA Ubezpieczenia (Avanssur S.A. Oddział w Polsce) - BANDA KŁAMLIWYCH ZŁODZIEI
ostrzegam uprzejmie
" Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting "
- Maurice Trintignant
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum