witam wszystkich jako ze nie wszyscy czytaja strone www.aw.poznan.pl przypominam ze w dnia 26 kwietnia odbeda sie wybory nowego prezesa i zarzadu AW. szczegoly na http://www.aw.poznan.pl/i...zadek_obrad.doc wszystkich czlonkow i sympatykow zapraszam do czynnego uczestnictwa w tym wydarzeniu.
pozdrawiam serdecznie gratulujac i zyczac sukcesow w kolejnych rundach PPAiK do zobaczenia
Jako czlonek AW obecny na Walnym Zgromadzeniu, informuje zainteresowanych, ze nadchodza (mam nadzieje) zmiany!!!! Nowym prezesem, po 16-letniej hegemonii p. Olejnika, zostal dzisiejszej nocy p. Robert Werle. Niestety wyniki do Zarzadu AW nadal sa liczone... Gratuluje i zycze nowemu Prezesowi owocnej pracy i wielu zmian!!!
zarzad tez w ciekawej konfiguracji. przyznaje ze jesli nie teraz to ja juz nie wiem... bylo ciekawie tak powiem...dziekuje obecnym.
ps w drodze wyjasnien wraz z zakonczeniem kadencji poprzedniego zarzadu przestalem pelnic funkcie przewodniczacego komisji rajdowej. kogo wybierze nowy zarzad pokaze najblizsze dni. pozdrawiam serdecznie
oj mysle ze nie szybko z tego co widzialem grafik to tor jest zajety niemal do konca wrzesnia; treningi motocyklowe, wyscigi, imprezy gospodarcze,zloty itp nie sadze by sie udalo cos wczesniej zorganizowac na nitce toru. do zobaczenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum