nismos wlasnie dlaczego zniknales? komu ja mialem zdjecia robic?:D widzialem ze miales bliskie spotkanie z oponami, czyzby one spowodowaly awarie? chociaz koledzy z BMW tez ladnie bokami smigali:) a w sobote na treningu driftu ktos z Was bedzie?
pierwsza awaria została spowodowana tymi obniżeniami na poboczach kołem jednym zjechałem i przywaliłem miską bo mam strasznie nisko i zaczął olej kapać,
druga awaria to za mocno spięte wisko i starło pasek klinowy i to zakończyło zabawę powinni takie dziury przysypywać raz na jakiś czas
a tu dla tych co nie zakapowali o co mi chodziło
wszystkie terimny zajete? a co sie niby dzieje na torze jak w kalendarium automobilklubu najblizsza impreza i zreszta jedyna w najblizszym czasie to superoes 28 stycznia...
wszystkie terimny zajete? a co sie niby dzieje na torze jak w kalendarium automobilklubu najblizsza impreza i zreszta jedyna w najblizszym czasie to superoes 28 stycznia...
Tor jest wynajmowany prywatnym osobą, każdy przecież może wynająć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum