Trening jest w niedzielę, cały ten Astra Klub to my tak się składa, że kolega który to załatwia jest z klubu astry. Umowa jest podpisana na co najmniej 8 aut, i nikt nie wjedzie poza osobami ustalonymi, żeby nam nie przeszkadzać, także wszystko jest tak jak powinno być. Jesteś Muniu z zewnątrz, to nie wjedziesz. Kolega ma umowę podpisaną, wjedzie każdy z tego forum, i ze SF, proste. Pozdrawiam
Witam, niestety nastąpiła duża zmiana planów :[
przez za duże dociekania niektórych zrobiła się afera, wjedzie tylko 8 aut, i tylko te z tej listy które zostały zgłoszone.
1. adamo - Nissan Sunny N14 1.4
2. ranker - Corsa B 1.4
3. Tomekk // Paweł // Heju - Astra F GSI mamy kask
4. gigi - astra G 1.8
5. kons6
6. pawko - Subaru Impreza Wrx
7. jedrzejd || BMW 135
8. chojnik || SC 1.1
niestety, miejmy nadzieję, że uda się coś jeszcze zrobić innym razem. Pozdrawiam
Powiem tak, dobrze, że może wjechać chociaż te 8 osób, i nie wiadomo co będzie w przyszłości, niestety. Mnie też przykro, uważam że im więcej autek, tym lepiej, ale co mam powiedzieć
Witam, Zglaszam Subaru GT Wiem ze jest lista, wiem ze moze sie ktos wykruszyc... i tak bede w tej okoliicy wiec zajrze pod brame w wyznaczonym terminie- jezeli bedzie mozliwosc wjechania na tor szutrowy to doskonale, jezlei nie to pokibicuje trenujacym:)
I tutaj najlepsze wyniki każdego z nas na próbie 1 i 2:
Muszę przyznać ,że jadąc pierwszy raz w życiu jakąkolwiek pojeżdżawkę jestem mega zadowolony poziomem emocji jaką dostarcza ta zabawa. Czysty FUN leje się litrami. Miło było Was poznać i podpatrzeć jak jeździcie Oby do następnego razu
Fura cała ,a to najważniejsze
K.Białas - dzięki za fotki obadam dokładnie jutro Agness - czekam cierpliwie
Chojny - thx za rady !
Specjalne podziękowania dla mojego sponsora generalnego Knastol'a
Po długiej i męczącej podróży (heh) wróciliśmy cało do domu, odpoczęliśmy i można kilka słów naskrobać (wyklikać?).
Ogólnie impreza na bardzo duży plus. Atmosfera świetna, miło i przyjemnie rzec by można, jeżdżenia sporo (ja zrobiłem 58km, w sumie mieliśmy cztery razy 1 próba i 5 razy 2 próba, plus kilka zapoznań i próbnych przejazdów), szybko i technicznie również, pogoda dopisała, tak samo jak oprawa medialna Smile Bez zbędnych papierów, pilnowania kolejności, był czas na pozmienianie ciśnienia w oponach, samych opon, słowem - takich treningów oby jak najwięcej!
Żeby było idealnie również proponowałbym dogadanie się co do cateringu (może grill?) i unikanie nieporozumień przy zgłoszeniach, może następnym razem uda się wszystko zrobić tak jak było planowane, a i jeszcze jedną próbę może uda się ułożyć i przejechać jak organizacyjnie się zepniemy (jeździliśmy praktycznie dopiero od 11:30)
Podziękowania dla organizatorów i pozdrowienia dla uczestników, do następnego spotkania!
(post dodany na obydwu forach)
prosiłbym jeszcze o plik excela z wynikami i dodanie pojemności aut do wyników.
Pierwszy raz w życiu brałem udział w takiej zabawie i muszę przyznać, że wrażenia niesamowite . Świetnie się bawiłem. Podziękowania dla wszystkich uczestników za świetną rywalizacje oraz dla wszystkich pozostałych, którzy tam byli . Dzięki za foty ;] . Miło było Was poznać.
Pozdrawiam
_________________ Nie ma zwycięstwa bez walki, żeby zwyciężać trzeba walczyć.
Świetna zabawa, super atmosfera, podziękowania dla organizatorów
Szkoda jedynie, że musiałem się tak szybko zwinąć, bo już na początku treningu zdarłem opony do drutów
Nie mogę doczekać się następnego spotkania i na pewno zabiorę ze sobą drugi komplet obuwia
coby się biednego chojnika doczepić liczy się jeden najlepszy czas
Więc mimo wszystko gratuluję wygranej w ośce
Pozdrawiam i dziękuję wszystkim uczestnikom za fajną zabawę i rywalizację
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum