Agniess, jak najbardziej liczyłem na to Ci powiem :]
Co do reszty, to proszę o napisanie kto chce jechać, w formie listy z tych osób które nie zdecydowały się na rejestracje na SF. PZDRo
Witam, sprawa jest już ugadana na 100%.
Umawiamy się na godzinę 10.oo przed bramą w Bednarach, lub o 9.oo na Parkingu przed Lidlem w Swaju. Kwota to jak mówiłem 65 zł za 6h latania.
Wiem, że nie wszyscy się logowali na tamtym forum, także prosił bym dla jasności o napisanie kto jedzie tutaj, o ile nie wpisał się już na forum SF.
Pozdrawiam
jest szansa na pomiar czasu - taki sam jak na SuperOS w Poznaniu: fotokomórki + ekran z wynikami w trakcie + łączne wyniki z wszystkimi przejazdami dostępne po imprezie
nic nie jest za darmo, więc potrzebujemy deklaracji czy i ile jesteście gotowi zapłacić (nie musi być równo, ważne, żeby uzbierać na opłatę)
prośba o informacje czy jesteście zainteresowani i jaką kwotą
żeby nie pisać o pieniądzach na forum poproszę o informację na PW, ze swojej strony deklaruję, że ani złotówki nie zatrzymam dla siebie
hej, dziękuję Wam za opinie dotyczące pomiaru czasu
pisząc posta, chciałem Was zapytać czy jesteście zainteresowani pomiarem
zapominam o temacie na ten trening, bez pomiaru elektronicznego też będzie co poćwiczyć,
liczę też, że będą ochotnicy, którzy będą mierzyć czas stoperami
miejsca jeszcze są, ale żeby to dokładnie określić. Proszę o wpisanie oddzielnej listy, dla tych którzy nie zapisali się na www.streetforce.fora.pl
Spotykamy się o 9.oo w Swaju na parkingu przed Lidlem, ewentualnie przed Bramą w Bednarach o 10.oo. PZDRo
miejsca jeszcze są, ale żeby to dokładnie określić. Proszę o wpisanie oddzielnej listy, dla tych którzy nie zapisali się na www.streetforce.fora.pl
Spotykamy się o 9.oo w Swaju na parkingu przed Lidlem, ewentualnie przed Bramą w Bednarach o 10.oo. PZDRo
Chciałbym pewne kwestie uściślić, gdyż rozmawiałem dzisiaj z kolegą odpowiadającym za ośrodek Test & Trening w Bednarach i okazało się, że w najbliższą niedzielę wjazd na teren obiektu będą miały jedynie samochody z Klubu Astry (jakieś 8 już zgłoszonych aut) i nikt inny nie zostanie wpuszczony na teren ośrodka Test & Trening !!! Jest wolny termin na nasz trening ale w najbliższą sobotę, a nie w niedzielę !!!! Proszę organizatora niedzielnego treningu o zweryfikowanie mojej informacji i odpowiedzenie wszystkim na naszym forum, czy niedzielny wjazd na teren lotniska w Bednarach i nasz trening jest pewny na 100%.
Czekam na info.
pozd.
Muniu
P.S. Jeśli okaże się, że trening w niedzielę będzie jednak niemożliwy, to kto z Was jest zainteresowany treningiem w sobotę ???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum