grafitowy obiekt tez sie porusza! chociaz nie ma na to dowodow, ale mozecie mi wierzyc - sam go prowadzilem
placyk jest bardzo fajny - duzy, nawierzchnia taka jak widac, tylko ze troche kamienista, ale ogolnie wypas!
_________________ --
Ostatnio zmieniony przez carcrusher Wto 18 Kwi, 2006, w całości zmieniany 2 razy
grafitowy obiekt tez sie porusza! chociaz nie ma na to dowodow, ale mozecie mi wierzyc - sam go prowadzilem
placyk jest bardzo fajny - duzy, nawierzchnia taka jak widac, tylko ze troche kamienista, ale ogolnie wypas!
_________________ 318 is >150KM
320 i ~150KM
316 is =101KM
i wszystkie do wynajęcia... ffrent@gmail.com
mnie wystarczyl jeden nawrot z opuszczona szyba i juz plulem takim czarnym blotem pozamykane szyby to podstawa na tym placu
ale szczerze sie nie spodziewalem ze ta audika moze byc czasem tak przyjemnie nadsterowna...
GTi napisał/a:
czy grafitowy obiekt to quattro 2.0 115KM??
carcrusher napisał/a:
niestety male rozczarowanie - grafitowy obiekt to zwykle FWD 1.6 75KM '84 (te 75konikow mialo jakies 368tys km temu)
ale jest pomysl aby je troche wyremonowac (zawias, maly remont silnika, sprzeglo, fotel kierowcy itp)
Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006
Nadsterowność w Audi to nic: w R5 na wejściu nadsterowność, potem bujanie połączone z wężykowaniem a na końcu podsterowność... kopnięcie lewą nogą w hamulec to gasi, ale z powodu olbrzymiej mocy autko też prawie gaśnie Muszę wcześniej kontrować (ale wtedy jedzie się nuuuudno) i zmienić zawias.
_________________ Flat Out: Flat Broke
AMT [Usunięty]
Wysłany: Sro 19 Kwi, 2006
czy dobrze widzę i ten placyk to parking koło cmentarza ?
dawno tam nie byłem ale nawierzchnia mocno kamienista dosyć (słychać jak to to wali w podwozie) a jak jest dłużej sucho to tumany kurzu są tam takie że po chwili nie widać już gdzie się jedzie ...
AMT, tak to koło cmentarza. Kamienie są, ale można bez większych strat szaleć (w R5 nic nie odpadło) A długość placu jest idealna - nie trzeba wrzucać jeszcze III Jak znasz lepsze miejsca w okolicy to podziel się tą widzą
oj z ta III to bym nie byl taki pewny :> mi sie miejscami konczyla II ale odpuszczalem, gdyby jeszcze kartony byly szerzej to spokojnie moznaby III wrzucac, ale nie na dlugo
_________________ --
AMT [Usunięty]
hmmm chyba pojadę sprawdzić ... mi dwójka się kończy przy 95 nie wydaje mi się żeby chcąc wyhamować przed końcem placu na takiej luźnej nawierzchni warto było III wrzucać ale sprawdzę to przy okazji - przed wizytą na myjni
ale niestety ciężko znaleźć jakieś miejsce więc może nie ma co na to narzekać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum