Wysłany: Wto 27 Gru, 2005
Dwa pytania:
-bedzie ten trening? I o ktorej?
I lamerskie...
-nie widzialem terenu od zeszlego roku: jast tam na co sie nadziac? Krawezniki, wystajace krawedzie betonowych plyt, itp?
Oraz nietypowe...
-kto sie odwazy wsiasc z zoltodziobem do samochodu i go troche podszkolic?
no jak popada snieg w nocy lub juter rano to ja bede na bank i raczje marcin piatek bydzie i bartas tyz, chociaz w sumie nie wiem kto ma klucze od bramy ale z tym raczje problemu nie bedzie, a jak nie spadnie snieg to nie wiadomo...
Zobaczcie - przypadlo mi drugie miejsce w klasie na koniec sezonu 2005 w RSMT - http://www.brodarally.pl/klastor.xls
BTW. Z tego co widze na roznych klipach to w tym Poznaniu ludzie coraz szybciej i szybciej jezdza!!!!!!
Pozdrowionka
Wysłany: Czw 29 Gru, 2005
Jak sie zjawilem to nikogo nie bylo.
Bioroac pod uwage moje umiejetnosci trzymalem sie raczej na placu (za brama), na "petli" straszyly mnie krawezniki (i ten cholerny krzak z prawej ktory rysowal samochod ).
Jeeezu... Niesamowite, jaki boki mozna walic przednionapedowka z FWD... co prawda po tym boku auto prawie staje i mieli bezradnie w miejscu kolami zamiast sie rozpedzac jak w RWD. Po wszystkim musialem odsniezac boczne szyby, bo byly zasypane
Pocwiczylem troche wychodzenie z ryby... i to wszystko. Nie mialem jakiegos planu treningu, a szkoda.
Jeeezu... Niesamowite, jaki boki mozna walic przednionapedowka z FWD... co prawda po tym boku auto prawie staje i mieli bezradnie w miejscu kolami zamiast sie rozpedzac jak w .
ROTFL
_________________ FWD for woman, AWD for man, RWD for big dick motherfuckers
BMW COMPACT 323TI maszyna z piekła rodem
Pomoc drogowa->512-379-879
Jeeezu... Niesamowite, jaki boki mozna walic przednionapedowka z FWD... co prawda po tym boku auto prawie staje i mieli bezradnie w miejscu kolami zamiast sie rozpedzac jak w RWD.
a jechal kiedys fwd na sniegu z dobra opona i z kierowca ktory nie cisnie gazu do oporu w boczurze ??
ja dzisiaj tez walnałem małą sesje treningowa na Leszku...
...co prawda przednionapedową vectra ojca ale zawsze
w vectrze z przodu mam zimoowki z tyłu letnie michelinki,wiec opelek sam sie robi rwd i fajne booki mozna walic...troche wiedzy przybyło
ale opel to nie 125p
_________________ Polski Fiat 125p 1300... rally...
Polski Fiat 126p 650... 1978...
Cinquecento 1150... Sporting.
Okręgowa Stacja Kontroli Pojazdów
Zbigniew Kopras
Fiałkowo 1 62-070 Dopiewo
www.kopras.eu
Wysłany: Sob 21 Sty, 2006
jutro ok godz 11 spotykamy sie na os sobieskiego lecimy do biedruska na poligon dzis tam latalismy jest w miare szeroko rowno pelno sniegu.predkosci dla jednego duze dla innych bez szalu ja cc 120kmh dalem rade jutro moze bedzie szybciej.jest duzo szybkich zakretow trzeba uwazac bo drzewa sa blisko pobocza.bierzemy kamery ze soba narazie jedzie popek pyra wieliczko rudik ja chetni niech daja znaka.im wiecej nas tym przyjemniej,pozdro
jutro ok godz 11 spotykamy sie na os sobieskiego lecimy do biedruska na poligon dzis tam latalismy jest w miare szeroko rowno pelno sniegu.predkosci dla jednego duze dla innych bez szalu ja cc 120kmh dalem rade jutro moze bedzie szybciej.jest duzo szybkich zakretow trzeba uwazac bo drzewa sa blisko pobocza.bierzemy kamery ze soba narazie jedzie popek pyra wieliczko rudik ja chetni niech daja znaka.im wiecej nas tym przyjemniej,pozdro
To jest droga asfaltowa czy szuter?? duże są koleiny??
ja bym pojechał ale potrzebuje kupić i założyć dętke do zimówki na przud bo mi ucieka gdzieś bokami powietrze, nie wie ktoś czy mi to zrobią w norauto bo chyba nigdzie indziej w sobote nie da sie zrobić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum