Wysłany: Wto 30 Sty, 2007
Jestem za!
Mi bardzo brakuje treningu, a zaczynam już troszkę pociskać. Efekt był widoczny w Toruniu ;( (dla tych co nie wiedzą: po Toruniu jest jedno Renault 5 mniej na świecie)
Co dp tych treningowwyscigowych to orientujesz sie , czy oprocz tego wpisowego sa jaeszcze jakies warunki do spelnienia odnosnie samochodu ? Licencja potrzebna ? I ile jest jezdzenia za te 100 ?
Treningi są w środy od godziny 15 do około 18.
100pln dla amatorów, ew. 0pln dla członków AW z licencją WT.
Generalnie to trzeba mieć klatke, pasy, kubeł.
To takie minimum moim zdaniem, bo jak niektórzy widzieli o wypadek nietrudno
Te wymogi o których pisał dembol dotyczą treningu wyścigowego (chyba, tzn mam taką nadzieję).
_________________ Choć wybojów paszcze jeszcze w nos się śmieją,
Krawęzniki mają kanty dosyć ostre,
Poprujemy pełną parą z tą nadzieją,
Że się czai, za zakrętem kawał prostej...
W zeszłym roku nie było problemów zeby dostać sie na srodowy trening zupełnie seryjnym samochodem. Od czasu remontu toru wiele sie zmieniło i to na gorsze dla amatorów. Mam zatem nadzieje, że te treningi dojda do skutku...
_________________ "Przyspieszenie to najlepsza forma spędzania czasu między zakrętami"
Wysłany: Pią 23 Lut, 2007
Panowie, czy słychać coś w temacie? Oddam pół królestwa i łapkę mojej papugi (strasznie wredne stworzenie, bierzcie ją sobie) za jakiś trening z kimś doświadczonym, a zapowiada się, że to będzie najlepsza okazja.
Już nie szydź tak bezczelnie bo przeciez wiesz, że nie mowie o wynalazkach typu ALT, gdzie zabezpieczenia po prostu NIE MA.
to nie szydera tylko ukryta rozpacz z powodu nie posiadania rajdowki
sie tego ALTa czepili wszyscy, fajna impreza, mozna polatac po torze a jak sie ktos rozwala to za swoja kase i na swoja odpowiedzialnosc, tak jak na KJSach wiec w czym problem?
_________________ jest tylko jeden tor gdzie śmierć w oczy zagląda
Przekazałem Płakolowi że jest duże zainteresowanie i w tej chwili trzeba poszukać jakiś wolny termin . Z tego co wiem to wszystkie wikendy są zajęte więc trening najprawdopodobniej odbył by sie w tygodniu po południu , więc trzeba poczekać aż będzie trochę dłużej jasno.
Jak tylko będą konkrety to dam znać.Wojtek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum