Cześć
Powstała dziś inicjatywa treningu przed SuperOesem.
Po świątecznych przerwach warto by było coś pojeździć.
Lokalizacja treningu na Kąkolewie.
Do wyboru są 2 następne weekendy 15-16 oraz 22-23 stycznia.
Kasa coś około stówki.
Nie będzie oficjalnego pomiaru czasu (w końcu to trening), trasa będzie przypominać tą z super oesu
Prosiłbym o decyzje odnośnie terminu i przybliżoną liczbę zainteresowanych kierowców
Auto: Audi
Wysłany: Sob 08 Sty, 2011
witam ja jestem zainteresowany. Tylko czy w tym Kąkolewie to jest jakiś tor czy co? I które to kąkolewo? koło Leszna czy Nowego Tomyśla? bo nigdy tam nie byłem
Cześć.
Na chwile obecną minimalny limit kierowców to ok 20.
W innym przypadku po prostu będę musiał dopłacić do całego eventu.
Terminy cały czas są aktualne. Wszystko zależy tylko od ilości chętnych.
Wysłany: Czw 13 Sty, 2011
podobno w drugiej polowie stycznia ma sie ochlodzic i spasc snieg, moze wiec lepiej potrenowac w drugi weekend... ale to tylko prognoza... rownie dobrze moze teraz byc tam troche sniegu, ktory stopnieje do nastepnego weekendu, a w weekend superoesowy np. sypnie sniegiem...
Witam
Niestety nie udało się zebrać odpowiedniej ilości chętnych osób.
W takim wypadku zapraszam wszystkich za tydzień.
W tajemnicy mogę zdradzić, że trasę będzie układał jeden z organizatorów super oesów.
Wysłany: Sob 15 Sty, 2011
no ale to konkretny termin sobota czy niedziela, bo tak to nigdy sie nie zbierzemy, temu pasuje tak, a innemu inaczej - jak sie zabierasz za organizowanie tego to z jajem panie
Witam, jestem nowy ,
chętny jestem na trening. A, że jestem nowy, jak już wspomniałem, proszę o informacje na temat wymogów uczestnictwa w takim przedsięwzięciu: kask? przygotowanie samochodu, termin zbiórki i innych sprawach o których nie mam pojęcia
Pozdrawiam Wszystkich.
Auto: SCS
Wysłany: Nie 16 Sty, 2011
Rysiof,
Oczywiście kask to podstawa, co do przygotowania auta, to możesz przyjechać równie dobrze w pełni seryjnym autem , godzina zbiórki podawana jest zazwyczaj na forum więc cierpliwości.
Witam
Przepraszam za brak odpowiedzi, ale przeprowadziłem się i nie mam dostępu do neta.
Trening odbędzie się w sobotę 22 stycznia, jeśli uzbiera się wyżej wspomniana ilość chętnych.
Dziś pogoda jest piękna, bardzo ładnie słoneczko świeci. Jednak pogodynka twierdzi, że znowu śnieg spadnie. Zapraszam do wpisywania się na listę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum