Auto: Audi
Wysłany: Sro 19 Sty, 2011
Chociarz mam pomysł....
1. huzar105
2. poznanbartek
3. knastol
4. michelix (o ile będę miał gotowy samochód w piątek)
5. poznanbartek
6. poznanbartek
7. poznanbartek
8. poznanbartek
9. poznanbartek
10. poznanbartek
11.poznanbartek
12. poznanbartek
13. poznanbartek
14. poznanbartek
15. poznanbartek
16. poznanbartek
17. poznanbartek
18. poznanbartek
19. poznanbartek
20..........
No i jeszcze jedna osoba
Wysłany: Sro 19 Sty, 2011
Tylko czy poznanbartek opłaci wszystkie te miejsca
_________________ "...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
www.pansamochodzik.prv.pl
tzn. Ja + 2 osoby, razem 3. pisze 'bym miał' bo jak się dowiem o treningu w sobotę rano to wtedy żadna z tych osób nie pojedzie, jak sam zauważyłeś każdy jakoś sobie weekend planuje.
A w ogóle to istnieją jakiekolwiek szanse, żeby tego typu trening zorganizować na Torze Poznań ? Nie mówię, że teraz w weekend, ale w ogóle kiedykolwiek. Myślę, że znacznie łatwiej byłoby zebrać ekipę...
Czy ktoś próbował kiedyś rozmawiać z AW na ten temat ?
_________________ WD-40
Jeden produkt - tysiące zastosowań.
www.wd-40.pl
Wiem, że wynajęcie do celów komercyjnych jest bardzo drogie (od organizatorów GranTurismo Polonia słyszałem, że wyjściowa stawka była wyższa od cen "nieco" bardziej renomowanych torów w Czechach i Niemczech i podpisanie umowy nastąpiło w ostatniej chwili, jak zeszli do "normalnej" stawki)...
ale my w końcu jesteśmy zawodnikami, powinno się nas traktować inaczej niż klientów komercyjnych - przynajmniej moim zdaniem.
bogaj - Ty jesteś blisko AW, może jesteś w stanie coś załatwić ?
_________________ WD-40
www.wd-40.pl
Wysłany: Pią 21 Sty, 2011
Michelix napisał/a:
ale my w końcu jesteśmy zawodnikami
zawodnicy maja licencje i dostep do 3h treningu raz w tygodniu w sezonie za free*
kto nie ma licencji, jest w najlepszym razie czlonkiem AW i jesli chodzi o dostep do toru, ma taki sam jak kazdy czlowiek z ulicy - kiedys bylo cos co nazywalo sie dniem automobilisty - warto powalczyc o powrot tego, ale nie w takiej formie jak bylo, czyli w srodku tygodnia w godzinach pracy...
pytanie czy kalendarz weekendowy toru nie jest juz przepelniony (F1, GP2, MotoGP itd.)
zawodnicy maja licencje i dostep do 3h treningu raz w tygodniu w sezonie za free*
miałem na myśli zawodników startujących w superoesach ale nie posiadających licencji
ale jeśli okaże się, że to jedyna forma trenowania na torze a jednocześnie przejdzie pomysł dyskutowany jakiś czas temu na forum, żeby licencjonowani nie trafiali do klasy gość w superoesach, to trzeba będzie zrobić tę licencję
_________________ WD-40
www.wd-40.pl
no ale to konkretny termin sobota czy niedziela, bo tak to nigdy sie nie zbierzemy, temu pasuje tak, a innemu inaczej - jak sie zabierasz za organizowanie tego to z jajem panie
Brawo ten pan. Konkretnie, nowy wątek na każdą proponowaną datę i wpisuja sie chetni, tylko przejrzyście bo tak to co najwyzej ze soba sie mozecie w gronie lepszejszych znajomych dogadac a i tak cos wam slabo idzie. [ ]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum