Dla nie wtajemniczonych jest to Audi RS6, silnik V8 4.2L Biturbo 450 kucy, quattro z tiptronickiem. Drajwer lecial 220 i na drodze gdzie bylo ograniczenie do 40 na piasku wlecial w poslizg, lecial 80 metrow bokiem i łup w drzewa
_________________ FWD for woman, AWD for man, RWD for big dick motherfuckers
BMW COMPACT 323TI maszyna z piekła rodem
Pomoc drogowa->512-379-879
mam wizje...wsadzimy to w czerwoną bude od bąka...będzie malczan RS6....bi-Turbo (450 kucy)....a w dodatku 3x3....bo jedno z kółek urwało... wtedy ten 126 kosmos ze Śląska (115 koni) będzie mógł się schować...:-)
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
VFTS........sport wymaga poświęceń......OKRAKIEM obowiązkowo w nomexie - przynajmniej na dolnych częściach ciała....a jak nie da rady to trzeba będzie jeszcze jedną oś dołożyć z tyłu i wtedy zaadoptować napęd z jakiejś terenowej ciężarówki 6x6......łooooo + tylna oś skrętna...heheheheh
_________________ "With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high."
Taka głupota powinna być karana biczowaniem. Jak pomyślę, że burak rozbił auto które jest 6 razy droższe od mojego kredytu mieszkaniowego ...
Cuż, jeszcze tylko 23 lata spłacania
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
"automatic 'couse ther's nothing you can do" taką oto fraze słyszałem w radiu + jakiś bit...i tak mi się jakoś powiązało ze zdjęciami
Padera Gość
Wysłany: Pon 24 Paź, 2005
Panowie, jak lubicie fotki jak sie nie powinno jeździć to polecam kol. Mikołajczaka na rajdzie Imielin, zajefajnie wydachował. Niestety jestem mało sprytny jeśli chodzi o zamieszczanie zdjeć, jesli ktoś umie to moge wysłać cały zestaw, pozwolenie od sprawcy mam.
Ja tez chcialem wrzucic fotki (tak zeby sie otiweraly od razu razem ze strona, a nie jak Olo zamiescil, ze trzeba kliknac na link) ale niestety cos "silnik" naszego forum niedaje rady. Panie administratorze, prosze naprawic to!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum