Wysłany: Sob 26 Lut, 2011 Szkolenie dla pilotów rajdowych
Pojawił się moim zdaniem bardzo ciekawy pomysł. Chodzi o zorganizowanie szkolenia dla początkujących pilotów rajdowych, które byłoby prowadzone przez doświadczonych pilotów - takich, którzy mają za sobą wieloletnie występy np. w RSMP i pilotowali uznane "nazwiska".
Ba! Można by powiedzieć, że oni sami są już "nazwiskami" (padło konkretne nazwisko, ale nie będę rozpuszczał plotek)
Starzy wyjadacze chcieliby się podzielić wiedzą i doświadczeniami, na razie nie ma konkretów. Nie pytajcie o termin koszty itd. bo na to jeszcze za wcześnie, najpierw trzeba by rozeznać się czy w ogóle jest dla kogo organizować taki trening. Dlatego napiszcie proszę co o tym myślicie.
Chętnie, chętnie. Może w przyszłości udział pilota w SuperOesach ( wg. TV WTK-Superołsach ) będzie obligatoryjny to wtedy przeszkolony pilot będzie jak znalazł. Czekam na konkrety.
Ja również jestem zainteresowany. Swego czasu takie szkolenie było organizaowane przez PZM i prowadził je Jarek Baran. Byłem na nim i muszę przyznać, że dało to wiele zarówno w kwestii opisu trasy jak i ogólnych tematów rajdowych.
Auto: Skoda
Wysłany: Sro 02 Mar, 2011
Witam. Jestem również zainteresowany i myślę, że kilka osób może bym zwerbował. Ważne jednak będą kolejne dane : Kasa, termin, przybliżenie jak by miało to (szkolenie) mniej więcej wyglądać ... ważne bo mielibyśmy kilka kilometrów do Poznania ze Szczecina/Gorzowa.
zainteresowanie spore, mysle, ze nastepnym sitem bedzie cena
Lepiej, żeby nie było żadnego sita, tylko skoro jest duża liczba potencjalnych uczestników szkolenia, to cena jednostkowa powinna być odpowiednio niższa, tak by jak najwięcej osób mogło brać udział.
Lepiej, żeby nie było żadnego sita, tylko skoro jest duża liczba potencjalnych uczestników szkolenia, to cena jednostkowa powinna być odpowiednio niższa, tak by jak najwięcej osób mogło brać udział.
jestem za
qrek napisał/a:
prowadził je Jarek Baran
to byłoby coś
_________________ spoono pozdrawia
"wiem, że nic nie wiem"
Witam , jeśli mogę coś zasugerować to zdecydowanie polecam Jarka Barana . My mieliśmy takie szkolenie indywidualne z nieodżałowanym Bartkiem Lewandowskim na odcinkach Elmotu i po prostu ten gościu jest bezkonkurencyjny .
Słyszałem też opinie znanych kierowców że to jeden z najlepszych nauczycieli opisu na świecie .
Zdecydowanie takie szkolenie polecam kierowcom !!! a nie tylko pilotom . To jest najtańszy sposób żeby poprawić szybkość na odcinku ( mówię oczywiście o odcinkach gdzie jest konieczna jazda "na opis")
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum